Fenerbahçe için Igor Angelovski iddiası!

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe' nin Kuzey Makedonya Teknik Direktörü Igor Angelovski ile görüşmelere başladığı iddia edildi.

Fenerbahçe için Igor Angelovski iddiası!
Fenerbahçe için Igor Angelovski iddiası!
GİRİŞ 01.07.2021 21:38 GÜNCELLEME 02.07.2021 01:01
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Yeni hocasını kısa süre içerisinde açıklaması beklenen Fenerbahçe ’den an itibariyle Kuzey Makedonya’yı tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonası’na götüren Igor Angelovski ismi ön plana çıktı.

İtalyan gazeteci Nicolo Schira, Sarı Lacivertli ekibin Makedon teknik adamla resmi görüşmelere başladığını kişisel sosyal medya hesabından duyurdu.

Fenerbahçe'nin Paulo Fonseca ve Ralf Ragnick ile temasa geçmediğini vurgulayan Schira, sarı-lacivertlilerin Angelovski'ye 3 yıllık sözleşme teklif ettiğini belirtti.

45 yaşında olan ve kariyerinde 1 kupası bulunan Igor Angelovski, Kuzey Makedonya’yı tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonası’na götüren isim.

Daha önce Türkiye'den teklifler aldığını açıklayan Igor Angelovski, Kuzey Makedonya'ya EURO 2020'de oynattığı futbolla futbolseverlerin beğenisini kazanmıştı. Kuzey Makedonya’yı tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonası’na götüren 45 yaşındaki teknik adamın diğer adaylara göre bir adım önde olduğu gelen haberler arasında.

 

YORUMLAR 23
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Milli Takım Çalıştırmakla kulüp çalıştırmak arasında dağlar kadar fark vardır milli takıma formda futbolcu seçer oynatırsın klüp de ise futbolcu form tutması için hoca çalıştıracak bu ali koç kafası hiç çalışmıyor bırak git artık allah aşkına bir haftadır bir hoca bulamadın ya buı kadar beceriksizlik olur mu
    Cevapla
  • ayhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Biri istanbulu diğeri feneri bitirecek bu hızla giderlerse.
    Cevapla
  • FB07 2 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşılan Ali Koç kahrolmayan bir tane bile Fenerbahçeli bırakmayacak.
    Cevapla
  • orhan 2 yıl önce Şikayet Et
    bu zamana hocamı kalır.halen fal bakıyorlar.
    Cevapla
  • Aydın AYVAZ 2 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa kulüplerinden hiç teklif olmuş mu ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle