Szalai için devredeler! 10 milyon euro...

Fenerbahçe'nin stoperi Attila Szalai için Premier Lig ekiplerinden sonra Atalanta da devreye girdi. İtalyan devi, 10 milyon euroyu gözden çıkardı.

Szalai için devredeler! 10 milyon euro...
Szalai için devredeler! 10 milyon euro...
GİRİŞ 22.06.2021 10:16 GÜNCELLEME 22.06.2021 10:37
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Fenerbahçe'ye transfer olan ve EURO 2020'de Macaristan formasıyla gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Attila Szalai'yle ilgili transfer iddiaları ortaya atılmaya devam ediyor.

Premier Lig ekiplerinden West Ham United ve Leicester City'nin de gündeminde yer alan Szalai için son iddia İtalya'dan geldi.

CalcioWeb'de yer alan habere göre; son yıllarda gösterdiği performansla İtalya'nın en iyi takımları arasında yer alan Atalanta, Szalai için devreye girdi. İtalyan ekibinin scoutlarının olumlu rapor verdiği Macar stoper için Atalanta yönetimi resmi teklif yapma kararı aldı.

Atalanta'nın Szalai için 10 milyon euroyu gözden çıkardığı ve kısa süre içerisinde Fenerbahçe ile resmi transfer görüşmelerine başlayacağı kaydedildi.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 3
  • Çelik kapı 2 yıl önce Şikayet Et
    30 million dan kuruş aşağı olmaz benim aldığım duyumlara göre Fransa maçı sonrası Paris Saint-Germain takibe almış Almanya maçı sonrasını bekliyorlar ilk teklifi yapmak için ilk teklifleri 15m € olaçak da benim aldığım duyumdan 25millionu gözden çıkarmışlar
    Cevapla
  • Ddd 2 yıl önce Şikayet Et
    10 a sadece yarısını alır tek bacak
    Cevapla
  • xyz 2 yıl önce Şikayet Et
    ilk taksidi için galiba
    Cevapla