Ali Koç acı gerçeği açıkladı! 'Kimse gelmek istemiyor'

Fenerbahçe’de teknik direktör arayışları devam ederken Başkan Ali Koç’un, önemli isimlerin Türkiye’de çalışmayı kabul etmediği bilgisini verip, “Kimse gelmek istemiyor” dediği öğrenildi.

Ali Koç acı gerçeği açıkladı! 'Kimse gelmek istemiyor'
Ali Koç acı gerçeği açıkladı! 'Kimse gelmek istemiyor'
GİRİŞ 18.06.2021 13:38 GÜNCELLEME 18.06.2021 13:38
Bu Habere 184 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un hoca çalışmalarının devam ettiğini ama birçok önemli teknik adamın Türkiye’ye gelmek istemediğini söylediği kaydedildi.

Başkan Ali Koç’un, “Bu zamana kadar birçok isimle görüştük. Birçok önemli teknik direktör Türkiye’de çalışmak istemediğini iletti. Kimse gelmek istemiyor. Çalışmalarımız devam ediyor. Şu anda 3 tane aday var. Bu 3 aday ile artık son görüşmeleri yapıp karar vereceğiz.“ dediği bildirildi.

Ali Koç’un 25-26 Haziran’daki seçimden sonra teknik direktör duyurusunu yapacaklarını belirterek, “Etik açıdan da düşündüğümüzde teknik direktör açıklamasını seçimden sonra yapmak istiyoruz. Seçim sonucu resmen açıklandıktan sonra. Kongreden birkaç gün önceye kadar anlaşma olur ama açıklama daha sonra olacak” ifadelerini kullandığı kaydedildi.

YORUMLAR 184
  • Bilal 2 yıl önce Şikayet Et
    Seni istemiyorlarda ondan ali koc birak git geldiginden gunden beri lanet okuyorum sana bir fb li olarak sen bir vatan hainisin ali koc gezi olaylarini unutmadik
    Cevapla
  • Yanlis 2 yıl önce Şikayet Et
    Yanlis konusuyon
    Cevapla
  • Memoral 2 yıl önce Şikayet Et
    Binlerce insanın rızkını Allah veriyor merak etme.
    Cevapla
  • Kaptan 2 yıl önce Şikayet Et
    Binlerce insan onun fabrikalarında ekmek parasını kazanıyoro
    Cevapla
  • bekir 2 yıl önce Şikayet Et
    kimse feneri istemiyor ali koç ordayken - kimse düşük zekalı bir zavallı ile uğraşmaz laftan anlamaz herkes aldatır
    Cevapla
  • Yozgat 2 yıl önce Şikayet Et
    onlerine kirmizi hali serip bir ton maas verince yine gelmiyorlar. bizimkilerde sol sag kavgasi yapsinlar. kendi insanimizi yetistiremiyoruz cunki futbol ata sporumuz degil. din isler bakanimiz futbola yapilan trilyarlarca masraflari futbola haram diyemezse yapilan israflara bari haram desinler.
    Cevapla
  • Aslanbey 2 yıl önce Şikayet Et
    Siyaset yapıyor : chp ağzı ile konuşuyor. Bu açıklama futbolun dili değil.
    Cevapla
  • malkoçoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç Sende şu Fenerin yakasını bi bırak olmuyor seninle yürümüyor.Böylesine büyük bir camianın başına Yüreği büyük insanlar gerekir Ali Şen,Aziz Başkan gibi bu caia fabrika değilki Bu camia Tarihe nice başarılarda ismini yazdırmış büyük bir camia bence bırak git işine gücüne bak.
    Cevapla
  • Anti kedicik 2 yıl önce Şikayet Et
    17 de 16 gakibiyet derken 3 taneside derbi ve evinizde alexe koyduk sahanızın açılışını yaptık, yersen şike
    Cevapla
  • Cimbom 2 yıl önce Şikayet Et
    Haklısın yani soyunma odasında şampiyonluk kutlayan oyuncularına (Serhat Akın in anlattığı video var) fazla sevinmeyin, nasıl şampiyon olduğunuzu bilmiyorsunuz diyen, şike yaparken yakalanan (Baykal'a kurulduğu gibi kumpas da olsa) o haltı yerken yakalanan aziz yıldırım gibi başkan yakışır size..haaa birde 17 de 16 galibiyet yaptıracak tarihin en büyük hocası aygut! Hemde şikesiz!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle