Luiz Gustavo veda ediyor! Yeni adresi...

Fenerbahçe'de Luiz Gustavo EURO 2020 sonrası ayrılıyor. Brezilya yıldıza eski kulübü Marsilya’nın yanı sıra Monaco ile Lyon’un da talip olduğu ve Fransa’nın yolunu tutması bekleniyor.

Luiz Gustavo veda ediyor! Yeni adresi...
Luiz Gustavo veda ediyor! Yeni adresi...
GİRİŞ 17.06.2021 11:21 GÜNCELLEME 17.06.2021 11:23
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Pandemi döneminde yönetimin yaptığı maaş indirim teklifini kabul etmediği bilinen Brezilyalı Luiz Gustavo, geçen sezon da Emre Belözoğlu’nun teknik direktörlüğü gelmesinin ardından formasını Jose Sosa’ya kaptırmıştı.

Gustavo’nun bu nedenle menajerine “Bana kulüp bul” talimatı verdiği öğrenilmişti.

ÜÇ KULÜP TALİP OLDU

Eski kulübü Marsilya’nın yanı sıra Monaco ve Olympique Lyon’un da talip olduğu Gustavo’nun, Euro 2020’den sonra Fransa’nın yolunu tutması bekleniyor.

Yıllık 3.5 milyon Euro alan Gustavo’ya alacaklarına karşılık bonservisinin verileceği, bu sayede kulübün de büyük bir yükten kurtulması bekleniyor.

2019’dan bu yana Fenerbahçe forması giyen, önümüzdeki ay 34 yaşına girecek Gustavo’nun 30 Haziran 2023’e kadar sözleşmesi bulunuyor.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 4
  • bırak bu işleri 2 yıl önce Şikayet Et
    ee hani bu takıma daha Gustavo gelecekti, kimse futboldan anlamıyor bu ülkede. gustavo kim ki zaten daha bu takıma gustavo gelecek deniyordu, seneye de seyredin o şarkılar söylenen mesut nasil gönderiliyor. Yazık boş yere büyük Kulüplerimizin paraları bunlara harcaniyor
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Bedavaya niye verelim? Sacmalik.
    Cevapla
  • Marmara 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence gideceği takımdan takasla futbolcular talep edilmelidir..bedava gönderilecek bir futbolcu değil
    Cevapla
  • Doğrucu Davut... 2 yıl önce Şikayet Et
    Ipini salın gitsin...
    Cevapla