Serdar Dursun resmen Fenerbahçe'de!

Fenerbahçe, bonservisi elinde olan santrafor Serdar Dursun ile 3+1 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Serdar Dursun resmen Fenerbahçe'de!
Serdar Dursun resmen Fenerbahçe'de!
GİRİŞ 15.06.2021 18:31 GÜNCELLEME 15.06.2021 19:10
Bu Habere 96 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Serdar Dursun ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, geçtiğimiz sezon 2. Bundesliga takımlarından Darmstadt 98'de forma giyen santrafor Serdar Dursun’u bonservissiz olarak 3+1 yıllığına renklerimize bağlamıştır. Geçen sezon Bundesliga 2’de gol kralı olan Serdar Dursun’a, Çubuklu formamızla başarılar ve şampiyonluklarla dolu yıllar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

29 gol, 8 asist!

Serdar Dursun, geçen sezon Bundesliga 2'de Darmstadt formasıyla 36 maç forma giyerken, 29 gol, 8 asistlik performans gösterdi ve Bundesliga 2'de gol kralı oldu.

"İnşallah gollerimle Fenerbahçe'yi şampiyon yapacağım"

"Çok mutlu ve heyecanlıyım. Büyük Fenerbahçe taraftarının önünde oynamak için sabırsızlanıyorum. Gol kralı olarak geldim, inşallah gollerimle Fenerbahçe'yi şampiyon yapacağım."

"Farklı takımlardan da teklifler geldi ama Fenerbahçe'nin adı heyecanlandırdı. Bir erkek çocuğum olacak, onun bereketiyle Fenerbahçe'yi şampiyonluğa taşıyacağım. Bu statta kale arkasında çok maç izledim. Gollerimi atmayı, taraftarla buluşmayı hayal ediyorum."

"Uzun boyuma rağmen teknik bir oyuncuyum. Ceza sahasında bitiriciliğim iyidir. Sahada ne kadar iyi bir Fenerbahçeli olduğumu göstereceğim."

YORUMLAR 96
  • Bozkurt 2 yıl önce Şikayet Et
    Valahi tuhaf bir yonetim anlayis var hoca olmadan transfer yapilir aldiniz hocada basariz olursa hemen onu suclarlar sen once hoca al ona birak transferleri sap sap is yaparlar yillardir paralar cope gider buda cop oyuncu
    Cevapla
  • kılıçarslan 2 yıl önce Şikayet Et
    sen öyle zannet hasit
    Cevapla
  • Turk 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de oynarken neden alınmamış.ayrica yurtdışında oynayan oyuncular başarılı Türkiye'ye gelince oynuysmiyorlar.cunku sistem yok
    Cevapla
  • alik 2 yıl önce Şikayet Et
    en olumlu transfer.hem yerli hem gol kralı daha ne olsun.yabancı kontenjanı sınırı açısından yerli oyuncular daha avantajlı.
    Cevapla
  • serap 2 yıl önce Şikayet Et
    Başarılar dilerim sana yolun açık olsun ,gollere devam kardeşim bu camia sana yakışır
    Cevapla
  • fbm. 2 yıl önce Şikayet Et
    hoş geldin, güle güle.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle