Fenerbahçe'nin Edin Visca ısrarı sürüyor!

Hücum hattına takviye yapacak olan Fenerbahçe, uzun yıllardır isteyip alamadığı Edin Visca için kulübü Medipol Başakşehir'le temasa geçti.

Fenerbahçe'nin Edin Visca ısrarı sürüyor!
Fenerbahçe'nin Edin Visca ısrarı sürüyor!
GİRİŞ 13.06.2021 18:41 GÜNCELLEME 13.06.2021 18:41
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Yeni sezona iddialı ve alternatifli bir kadro ile girmek isteyen Kanarya, transferde büyük oynamayı planlıyor. Sarı-Lacivertliler uzun yıllardır istediği fakat bir türlü alamadığı Edin Visca için yine devrede.

Başakşehir'de gösterdiği istikrarlı ve skorer performansla dikkat ile çeken Boşnak kanat için Fenerbahçe'nin ilerleyen dönemde yeniden Turuncu-Lacivertliler'le masaya oturacağı öğrenildi.

Harekat 1 hafta sonra

Son olarak İrfan Can Kahveci transferiyle iyi ikili ilişkiler kurduğu Başakşehir'den kolaylık isteyecek olan başkan Ali Koç ve ekibi bu transfer girişimlerine başlamak için de takımın başına getireceği hocayı bekliyor.

1 hafta içerisinde takımı kime emanet edeceğine karar verecek olan Sarı-Lacivertliler daha sonrasında transferde resmi adımlarla harekete geçecek. 

YORUMLAR 12
  • fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    emekli olsun daha iyi
    Cevapla
  • kksl 2 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyonluk için faydalı olur.İyi transfer.
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu adam en iyi yillarini geride birakti. Fener napsin? Yaslandi. Fener almaz, almamali.
    Cevapla
  • ihtiyar 2 yıl önce Şikayet Et
    Senin gördüğünü gören adam var mı? fener yönetiminde ve yönetme ihtimali olanlar sadece klübü batırmayı ve kampanya yapıp sıkılmadan bağış toplamayı beceriyor o kadar, haa birde devletten vergi indirimi için destek istiyor ve bankalarla aracılık yaptırılmasını istiyorlar.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Göksel: “ canın sağolsun Aliciğim, lafımı olur” der yani. Ama visca ne kadara oynar bilinmez.
    Cevapla
  • Osmanlı torunu 2 yıl önce Şikayet Et
    arkadas bu saatten donra fb visca üzerinden plan yapacaksa demekki şampiyonluk gibi bir hedef yok bir fb li olarak gülüyorum artık zaten kızıl ali defolup gidene kadar tüm gönül ilişkimi kestim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle