Oussame Tannane, Fenerbahçe için geldi!

Hollanda ekibi Vitesse'de forma giyen Oussama Tannane Fenerbahçe ile transfer görüşmeleri yapmak için İstanbul'a geldi.

Oussame Tannane, Fenerbahçe için geldi!
Oussame Tannane, Fenerbahçe için geldi!
GİRİŞ 09.06.2021 13:26 GÜNCELLEME 10.06.2021 00:37
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Ailesi ve menajeri ile birlikte Türk Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle saat 15.30'da Amsterdam'dan gelen Tannane, İstanbul Havalimanı'nda basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı.  

"GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR"

İsmi bir çok Türk takımıyla anılan Tannane, "Görüşmeler sürüyor. Henüz süreç tamamlanmış değil. O yüzden bir şey söylemem doğru olmaz. İstanbul'da oynamak isterim. Sonuçlandığında hep birlikte göreceğiz" dedi.

Daha önce İstanbul'a bir çok kez geldiğini ve çok sevdiğini belirterek Fenerbahçe ile transfer görüşmeleri hakkında detay vermekten kaçındı.

YORUMLAR 43
  • kılıçarslan 2 yıl önce Şikayet Et
    samatta ile paintsill takas yapılmalı faydalı olur.
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Takımın hocası olmadan hangi mantıkla transfer yapilir anlamış değilim fb spor kulübü oldu fb mezarlık kulübü yazık vallahi billahi 30 milyon taraftara yazık bu saçmalığa dur diyecek bi tane aklı başında adam ali koca karşı çıksın iyice batıracak kulübü
    Cevapla
  • Efedayı 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe!de sallasan on numaraya değer hala on numara transferi peşindeler . Önce forvet ve stoper sonra Altay satılmadan iyi bir kaleci alınmalı. Olan para önce bu transferlere harcanmalı. Bu transferlerde asla hata yapılmamalı.
    Cevapla
  • bekir 2 yıl önce Şikayet Et
    mesut özil gibi bir maç bile oynayamayan ahı gitmiş vahı kalmış eski yıldızlar yerine siirt köy hizmetleri yse sporun futbolcularını almak daha doğru - onlarda milyonda bir şansın var hiç olmazsa ali kafasıyla şans SIFIR
    Cevapla
  • Fbli 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya tutarsa diye olmamalı transferler. 32 transfer yerine Atila gibi 6-7 tane ruhu ile oynayacak transfer yapılmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle