Lyon, Pelkas'ın peşinde

Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Pelkas'a Fransız devi Lyon'un talip olduğu iddia edildi.

Lyon, Pelkas'ın peşinde
Lyon, Pelkas'ın peşinde
GİRİŞ 04.06.2021 17:25 GÜNCELLEME 04.06.2021 17:48
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Takımın başına Peter Bosz’u getiren Olympique Lyon’un Dimitris Pelkas’la ilgilendiği öne sürüldü. Fransız basınında çıkan haberlerde, hücumda çok yönlü bir oyuncu arayan Lyon’un adaylar arasına Pelkas’ı da eklediği belirtildi.

Yunan yıldız bu sezon Fenerbahçe ’de kanatların yanı sıra forvet arkasında görev yapmış, 34 resmi maçta 8 gol, 8 asistlik katkı sağlamıştı. Sarı Lacivertliler, Pelkas için PAOK’a 2 milyon Euro bonservis ödemişti. Yönetimin 27 yaşındaki futbolcu için kapıyı 10 milyon Euro’dan açacağı öne sürüldü.

YORUMLAR 3
  • okan 2 yıl önce Şikayet Et
    GS lıyım ama şu bir gerçek fener kupalarda vs başarısız belki ama oyuncu satışında iyi iş çıkarıyor.Şuanki kadrosundan futbolcu satışlarından çok iyi kazanacak.Bir kaç oyuncu dışında hep kar lı alımlar yaptılar. Bu pelkas 10 mılyona giderse de adamlara helal derim.
    Cevapla
  • Osmanlı torunu 2 yıl önce Şikayet Et
    o mevki kalabalık satın gitsin
    Cevapla
  • Erol 2 yıl önce Şikayet Et
    Neyapmış sanki üç kupa kazandırmış takımına hiçkimse unutmasın bizdeki yabancı ların yüzde doksanı bitmiş fotbol cu ....
    Cevapla