Süleyman Hurma'dan Biglia için resmi açıklama!

Karagümrük’ün Başkanı Süleyman Hurma, F.Bahçe ve Trabzonspor’un transfer listesinde Biglia ve Borini hakkında flaş açıklamalar yaptı.

Süleyman Hurma'dan Biglia için resmi açıklama!
Süleyman Hurma'dan Biglia için resmi açıklama!
GİRİŞ 31.05.2021 18:56 GÜNCELLEME 31.05.2021 19:02
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, A Spor’da katıldığı yayında gündemi değerlendirdi.

Yurt içi ve yurt dışından birçok kulübün listesinde olan futbolcusu Alassane Ndao hakkında konuşan Hurma şu bilgiyi verdi: 

'Ndao başka takıma gidecek'

“Ndao sanıyorum gidecek, öyle gözüküyor. 24 yaşında bir oyuncu, her maç 13 kilometre üzerinde koşar, 11 gol, 10 asistle oynuyor, sıkı bir santrforumuz olsa 30 asistle oynayacaktı." 

'Ndao'ya Türkiye'den teklif yok'

Futbolcusuna Türkiye'den teklif olmadığını vurgulayan Hurma, “Bazen 10 milyonu getiren de alamayabilir, bazen 300 bin Euro getiren alır. Geçtiğimiz sezon başında biri 500 bin Euro verseler, ben Ndao'yu satabilirdim çünkü çok ihtiyacım vardı" dedi.

'Biglia'yı satmak için almadım'

Ardından Fenerbahçe ve Trabzonspor ile adı geçen Lucas Biglia’nun durumunu değerlendiren Süleyman Hurma şöyle konuştu:

"Biglia 18 milyon Euro bonservis bedeline Milan'a transfer oldu. Her maç 13 kilometre üzerinde koşuyor, onu satmak için almadım. Durmak istediği sürece kulübümüzde durur. Bir para talebim yok, alacağım büyük bir para da yok.

'Türkiye'nin en iyi orta sahası Biglia'dır'

‘Biglia 35 yaşında’ diye yazıyorlar, Türkiye'nin tartışmasız en iyi orta saha oyuncusu. Beşiktaş'ta Atiba olmadığında seviniyoruz. Burak Lille'de şampiyon oldu, Biglia'dan büyük. Oyuncu ne durumda, onu bilmek lazım. İnşallah Biglia'yı mutlu ederiz, elimizde durur.”

"Fenerbahçe ve Trabzonspor ile konuştuk"

Karagümrük Başkanı, Biglia’nın transferi konusunda son olarak, “Opsiyonu kullandık. Fenerbahçe ve Trabzonspor ile konuştuk ama çok istiyoruz, verir misin diye bir şey olmadı. Trabzonspor'da da sayın başkan ile görüştük, bir dönüşleri olacaktı, olmadı. Fenerbahçe de sordu" ifadelerini kullandı. 

'Borini Karagümrük'te kalmak istedi'

Fenerbahçe ile adı anılan bir diğer yıldızı Fabio Borini için de görüşlerini açıklayan Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma "Gitmek istemeyen oyuncularımız da var. Borini mesela kontrat uzatmak istedi. Borini'ye de bir sürü kulüpten teklif var, 1 yıl daha kontratı var aslında, proje beni çok etkiledi dedi” yorumunda bulundu.

'Ademi Fenerbahçe'ye dönecek'

Süleyman Hurma’nın açıklamalarından diğer satırbaşları ise şöyle:

"Kemal Ademi'yi kiralık almıştık zaten. Ademi'nin iyi oyuncu olduğunu düşünüyordum, katkı sağlar diye düşündük ama doku uymadı. İnşallah Fenerbahçe'ye döndüğünde başarılı olur.

'Fatih Kurucuk ayrıldı'

Fatih Kurucuk sözleşmesini uzatmadı. Zukanovic ile Roco'dan fırsat buldukça oynadı. Son haftalarda daha fazla oynayabilirdi, Kovid'den dönemedi. Gönlümüz, 2. Lig’den bu yana taşıdığımız oyuncuyla mukavele uzatmaktı ama beceremedik. Beceremediğimiz için saygı duymak gerekir, bizim oyuncumuz değil artık.

YORUMLAR 6
  • nimet 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu gibi demeçlerle SAF Trabzon ile Fenerbahçe yi birbirine kırdırır, NE KADAR PAHALIYA SATABİLİRSEK hesapları bunlar..
    Cevapla
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    o degilde bu fenerbahce akillanmamis anlasildi hala da akillanmaz dirkesiyonda kimin oldugu belli degil kaza yapmamasi sans olur tabi
    Cevapla
  • Maşallah 2 yıl önce Şikayet Et
    Herkes 13 km koşuyor bingöllü heral topçular
    Cevapla
  • Erol 2 yıl önce Şikayet Et
    Bingöl 12
    Cevapla
  • Anadolu 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe ve diğer takımları anlamakta zorlanıyorum.. arkadas fenerin stoper ve forvet yani golcuye ihtiyacı var..tonla orta saha oyuncun var hemde çok üst düzey ne yapacaksın turşumu kuracaksınız..ondan sonra battık bittik edebiyatı
    Cevapla
  • ADİL MUHTAR 2 yıl önce Şikayet Et
    Bigilayı fenerbahçe almasında kim alırsa alsın fenerbahçede yeterince yaşlı futbolcu var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle