Fenerbahçe'de 3 transfer bombası birden!

Yeni sezonda Süper Lig'de şampiyonluktan başka bir şey düşünmeyen Fenerbahçe, transferde çalışmalarını tam gaz sürdürüyor.

Fenerbahçe'de 3 transfer bombası birden!
Fenerbahçe'de 3 transfer bombası birden!
GİRİŞ 30.05.2021 18:46 GÜNCELLEME 30.05.2021 18:46
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe formasıyla 2019-20 yılları arasında ortaya koyduğu başarılı performansın ardından sezon başında İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Lazio'ya transfer olan Vedat Muriç'in Çizme kariyeri beklediği gibi geçmedi. 

Sağlık sorunları sebebiyle Mavi-Beyazlı formayla macerasına hızlı bir başlangıç yapamayan Kosovalı oyuncu, yıl genelinde de yeni takımına istediği katkıyı veremedi.  Transfer olmasına rağmen Fenerbahçe'yle bağlarını hiç koparmayan Vedat'ın, Sarı-Lacivertliler'e geri dönmek istediği ve Kanarya'nın da oyuncuyu kiralama konusunda istekli olduğu belirtildi.

Fenerbahçe'nin uzun süredir transfer listesinde yer alan ve her fırsatta kadrosuna katmak için uğraştığı Edin Visca, artık Başakşehir'deki misyonunu tamamladığını düşünüyor. 

Visca, kariyerinde bir değişikliğe gitmek istiyor!

Sarı-Lacivertliler, 31 yaşındaki kanat oyuncusunu kadrosuna katmak isterken, Boşnak yıldız da Kanarya'ya gelmeye oldukça sıcak bakıyor. 

İki kulüp arasında daha önce yapılan Deniz Türüç (kiralık) ve İrfan Can Kahveci transferleriyle sağlam bir dostluk ilişkisi kurulmuş durumda. 

Başkanlar Ali Koç ile Göksel Gümüşdağ'ın samimiyetleri, Başakşehir'de daha önce forma giyen Emre Belözoğlu faktörü de, Visca'da mutlu sona ulaşılması yolunda güçlü faktörler olarak dikkat çekiyor.

Biglia ile anlaşıldı!

Karagümrük'ten Fabio Borini ile de ilgilenen Fenerbahçe'nin, sezon biter bitmez gündemine gelen Lucas Biglia konusunda imza aşamasına geldiği iddia edildi. 

İtalyan basınından gelen haberlere göre Karagümrük'le sözleşmesi 2022 yılına kadar devam eden Biglia için Sarı-Lacivertliler'in, büyük mesafe kaydettiği bilgisine ulaşıldı. 

Arjantinli futbolcunun, Kanarya'nın teklifine olumlu yanıt verdiği ve tarafların, detaylar üzerinde konuşmalarını sürdürdüğü öne sürüldü. 

Karagümrük'ten yılda 1 milyon Euro kazanan 35 yaşındaki orta saha oyuncusunun kulübüyle de anlaşılması durumunda kendisiyle 2 senelik bir kontrat yapılacağı konuşuluyor. 

Ancak Kırmızı-Siyahlılar'ın, Biglia'nın yerini doldurmadan onu bırakmaya sıcak bakmadığı da öğrenildi.

YORUMLAR 33
  • beşiktaşk 2 yıl önce Şikayet Et
    yani fenerli değilim beşiktaşklıyım ama bu kadar para bu çere çöpe yazık valla giden ülkenin parası
    Cevapla
  • Martli 2 yıl önce Şikayet Et
    35 yaşında ki birine 2 yıllık sözleşme sunmak. buyuk basari.... 2. senesi teknik direktör olarak mi acaba??
    Cevapla
  • Ilkay capar 2 yıl önce Şikayet Et
    Bencede gustavo ve sosa göndericem diyorsun 35 yaşında biglia çıkıyor oda 2 sene imzalayacak yaş 37 çöp hiç akillanmiyoruz,alın sadece visca yi bide iyi bir golcü gönder gustavoyu bizim orta sahada elfreni gibi durduruyor ,,,,,kalsın sosa irfan mert hakan falan filan adam cok
    Cevapla
  • meraci83 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşırı değilim ama fanatik bir FB taraftarıyım. Artık şu bomba transfer laflarının benim için zerre kadar değeri yok. Çünkü o kadar bomba transfer ettik ki hepside bize patladı,. Parsayı ses bombası trasferlerimiz toplarken bizde kuru gürültüden sağır olduk. Bence yönetim transfer yapma konusunda iyi bir eğitimden geçmesi lazım.
    Cevapla
  • ÖNCE VATAN 2 yıl önce Şikayet Et
    YA ARKADAŞ SİZ DÜNYANIN EN İYİ 3 DEĞİL 5. TANE GETİRSENİZ SİZDE BU ZİHNİYETTEKİ KİŞİLER OLDUĞU SÜRECE siz daha çok sürünürsünüz sizde bu zihniyet zikir fikir düşünceniz olduğu sürece siz 11 dünyanın en iyi futbolcusu olsun sizin gezici isimleriniz altında başarı olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle