Ayrılık kapıda! Son karar Sosa'nın

Fenerbahçe, yıllık 3 milyon Euro kazanan Jose Sosa'nın indirim talebini kabul etmemesi halinde Arjantinli yıldız ile yollarını ayıracak.

Ayrılık kapıda! Son karar Sosa'nın
Ayrılık kapıda! Son karar Sosa'nın
GİRİŞ 30.05.2021 12:35 GÜNCELLEME 30.05.2021 12:35
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de 3 milyon Euro'luk yıllık ücretine rağmen geçen sezon bekleneni veremeyen isimlerden biri olan Jose Sosa ile geçtiğimiz günlerde bir araya gelen yöneticiler, ücretinde indirim talep etmişti.

Arjantinli orta sahanın ilk etapta buna sıcak bakmadığı belirtilse de sarı-lacivertli yönetimin bu konudaki tavrının değişmeyeceği ve 35 yaşındaki orta sahanın gerekirse takasta kullanılacağı belirtildi.

Bu oyuncunun yerine daha düşük maliyetli Biglia'yı isteyen Fenerbahçe, indirimi kabul etmemesi halinde Sosa ile yollarını ayıracak. 

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 25
  • Mehmet tunali 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunun sözleşmesi bitiyor mu ki gönderecekler? Bana göre ikinci sınıf bir otuncu. Bu Fenerbahçe nin oyuncusu olamaz sat gitsin
    Cevapla
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    hani mali denetim vardı. Bu sene Fenerbahçe'nin yapmış olduğu harcamalar denetlendi mi acaba? Haaa bir de Trabzonspor'un kaptanını aldık diyorlardı. Bunu büyüklük olarak lanse ediyorlardı. Neyi aldıklarını gördük!
    Cevapla
  • Fırtına 2 yıl önce Şikayet Et
    Sosa kapı gibi sözleşmen var hiç bir yere gitme ulan gözün körmüydü ali koç trabzondan öal kaçırır gibi aldın sosayı şimdi sana girene katlancan acaba şirketine bu kadar para verip eleman alırmıskn kontrat sonuna kadar devam sosa fener deniz yemeyen keriz
    Cevapla
  • Ahmet Erdoğan 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamsun
    Cevapla
  • Yılmaz 2 yıl önce Şikayet Et
    Nerde daha iyi top oynamak istersen ayarini bozmadan orda kalırsınız Fenere gidersen kale arkası oynarsin Sen en iyisi arjantin dön
    Cevapla
  • mahmuthan 2 yıl önce Şikayet Et
    al koçum al .o para sana helal.sakın gitme.kapı gibi sözleşmen koć gibi baskanın var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle