Michael Frey: Fenerbahçe'nin forveti ben olacağım

Waasland-Beveren'de bu sezonu kiralık geçiren ve başarılı bir performans sergileyen Michael Frey, gelecek sezon Fenerbahçe'nin kadrosuna yer almak istiyor.

Michael Frey: Fenerbahçe'nin forveti ben olacağım
Michael Frey: Fenerbahçe'nin forveti ben olacağım
GİRİŞ 29.05.2021 20:02 GÜNCELLEME 29.05.2021 20:02
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Waasland-Beveren'de bu sezonu kiralık geçiren Michael Frey, Topuk Yaylası'ndaki kampta kendisini gösterip Fenerbahçe'nin kadrosunda yer almak istiyor. Belçika ekibinde 32 resmi maçta 17 gol ve 4 asistlik performans ortaya koyan Frey, "Bu şansı iyi kullanacağım. Kendime güveniyorum ve Fenerbahçe'nin forveti olacağım" mesajını verdi.

Son iki sezondur Avrupa'ya kiralık olarak gönderilen Frey, takımı ligden düşmesine rağmen Belçika'da büyük çıkış yakalayıp, forma giydiği 32 maçta 17 gol 4 asiste imza attı. Sezon öncesi Topuk Yaylası kampına katılacak olan Frey, kendini gösterip takımda yer bulmayı hedefliyor. 27 yaşındaki forvet, "Bu kez şansı iyi kullanacağım. Kendime güveniyorum" sözleriyle mesaj verdi. Frey'in geleceği, teknik direktör konusunun netleşmesinin ardından belli olacak.

TARAFTARLAR DA İSTİYOR

Michael Frey'in kadroda bulunmasını Sarı-Lacivertli taraftarlar da istiyor. Taraftarlar, kısıtlı top tekniğine rağmen enerjisi, azmi ve mücadelesiyle olumlu izlenim bırakan Frey'in itici güç olarak kalmasına sıcak bakıyor.

YORUMLAR 3
  • Polmurat 2 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş ta larin e verilen 2.şans bu adama da verilmeli, ligden düşen takımda 17 gol atan adam fener de daha fazlasını yapabilir... Kaliteli bir golcü daha alınırsa
    Cevapla
  • Saadettin 2 yıl önce Şikayet Et
    Zaten ancak sen Feneri kurtarırsın. Amatör lig topçusu
    Cevapla
  • Gurup Zerdali 2 yıl önce Şikayet Et
    Zrt
    Cevapla