Fenerbahçe, Visca transferinde mutlu sona çok yakın

Fenerbahçe'nin, Başakşehir'in yıldızı Edin Visca'yı para artı takas formülüyle renklerine bağlamaya çok yakın olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe, Visca transferinde mutlu sona çok yakın
Fenerbahçe, Visca transferinde mutlu sona çok yakın
GİRİŞ 29.05.2021 19:53 GÜNCELLEME 29.05.2021 19:53
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin yıllardır süren Edin Visca aşkında mutlu sona ulaşması artık an meselesi. Sarı-lacivertliler, Başakşehir'in de yüksek maliyetinden dolayı ayrılmasına sıcak baktığı Bosna-Hersekli yıldızı para artı takas formülüyle renklerine bağlamaya çok yakın. 2025'e kadar turuncu-lacivertlilerle sözleşmesi bulunan yıldız futbolcunun da bu transferin gerçekleşmesini çok istediği öğrenildi.

Süper Lig devleriyle her transfer sezonu ismi anılan Edin Visca için en istekli kulüp Fenerbahçe. Özellikle Emre Belözoğlu'nun Bosna-Hersekli futbolcunun transfer edilmesi için ısrarlı tavrı sonrası, sarı-lacivertliler transferi mutlu sonla noktalamaya çok yaklaştı.

FENERBAHÇE KOLAYLIK BEKLİYOR

Yeni sezonda kadro maliyetini düşürmeye hazırlanan Başakşehir, takımdaki bazı isimlerle yolları ayıracak. Uygun bir teklifin gelmesi durumunda Visca da bu oyuncular arasında. 2025'e kadar İstanbul ekibiyle kontratı bulunan Visca için para artı takas formülü devrede. Daha önce Tolga Ciğerci ve Deniz Türüç konusunda Başakşehir'e kolaylık sağlayan Fenerbahçe, karşı taraftan benzer tutum bekliyor.

YORUMLAR 50
  • kerem 2 yıl önce Şikayet Et
    e alması lazım artık, boşunamı penaltıyı atmadı fb ye..
    Cevapla
  • Emre 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen bncede kasıtlı atmadı
    Cevapla
  • heka 2 yıl önce Şikayet Et
    adam fenere gelmek istese sözleşme mi yenilerdi. 5 yıldır gelmedi bi...
    Cevapla
  • Recai 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe viscayıda alabilir,yaş itibarıyla takımda 6 futbolcu 35 lerde,ilk yarı oynar ikinci yarı 65 ten sonra sıkıntı yani bu arkadaşlar oynayacaksa mutlaka yedegide olması gerekir
    Cevapla
  • mutlu 2 yıl önce Şikayet Et
    bence cok akıllıca transfer.para artı ferdi verilebilir:)))
    Cevapla
  • isimsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    penaltı kaçırınca emre belözoğlu takımda görmek istemiştir. o da diğer rakip takımlardan gelen futbolcular gibi kaybolup gidecek. tıpkı sosa gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle