Ali Koç'un hoca adayları belli oldu!

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'yla sözleşme imzalanma konusunda bir gelişme olmaması başkan Ali Koç'un farklı isimlere yöneldiği düşüncesini akıllara getirdi.

Ali Koç'un hoca adayları belli oldu!
Ali Koç'un hoca adayları belli oldu!
GİRİŞ 23.05.2021 19:37 GÜNCELLEME 23.05.2021 19:37
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de teknik direktör belirsizliği sürüyor. Başkan Ali Koç'un Emre Belözoğlu konusunda henüz karar vermemesi sonucunda birçok ünlü teknik adamın ismi sarı-lacivertlilerle anılıyor. Kanarya'nın hoca listesinde Löw, Dalic, Bruno Labbadia, Rebrov ve Lucien Favre bulunuyor.

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'yla sözleşme imzalanma konusunda bir gelişme olmaması başkan Ali Koç'un farklı isimlere yöneldiği düşüncesini akıllara getirdi. Kulislerde sarı-lacivertlilerin ünlü teknik adamlarla dirsek teması kurduğu söylentileri dolaşmaya başladı.

ALİ KOÇ'UN KAFASINDA DEVİSİMLER VAR

Basın toplantısında bu konunun netleşmemesi, teknik direktör açıklamasının seçim veya EURO 2020 sonrasına kalabileceği görüntüsünü oluşturdu. Kulislerde 'Ali Koç'un kafasında dev isimler var, onlar olmazsa Emre Belözoğlu açıklanacak' söylentileri dolaşmaya başladı.

SÜRPRİZ BİR TÜRK TEKNİK DİREKTÖR GELEBİLİR

Spor Arena'nın haberine göre; kulislerde Joachim Löw, Zlatko Dalic, Sergiy Rebrov, Bruno Labbadia ve Lucien Favre isimleri dolaşırken, Belözoğlu ve başka bir Türk teknik adamın daha gündemde olduğu konuşuluyor. Belirsizlik EURO 2020 sonuna kalırsa, sürpriz bir Türk teknik direktör hamlesinin gelme ihtimalinin de bulunduğu, tüm bu isimlerin hiçbiriyle anlaşılamaması durumunda Belözoğlu'nun kapısının çalınacağı en çok konuşulan konuların başında geliyor.

YORUMLAR 35
  • vedat 2 yıl önce Şikayet Et
    fatih terimi alın çokiyi olur
    Cevapla
  • Martli 2 yıl önce Şikayet Et
    dev isimlere bakarmisin.
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Volkan Demirel olmalı. Emre'de yardımcı.
    Cevapla
  • Musa 2 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç ligler bitmeden Alanya ve Sivasdan bir kaç oyuncu transfer edeceğini söylese idi Şampiyon olurdu Fatih ve Sergen Örnek alması lazım oyunu kuralına göre oynayacaksın
    Cevapla
  • özcan 2 yıl önce Şikayet Et
    Löw ile anlaşıldı, haziran sonu gelecek
    Cevapla
  • Fenerli kız 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayır öyle birşey yok reddetmiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle