Fenerbahçe'de yeni teknik direktör adayı Jose Bordalas

Fenerbahçe'nin yeni sezonda takımın başına Getafe'nin hocası Jose Bordalas'ı getirmek istediği belirtildi.

Fenerbahçe'de yeni teknik direktör adayı Jose Bordalas
Fenerbahçe'de yeni teknik direktör adayı Jose Bordalas
GİRİŞ 21.05.2021 18:33 GÜNCELLEME 21.05.2021 18:39
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de geride bıraktığımız sezonu Erol Bulut ve kendisiyle yollar ayrıldıktan sonra göreve gelen Emre Belözoğlu ile tamamlayan Fenerbahçe, yeni sezon için göreve gelecek teknik direktör adına çalışmalarını sürdürüyor. Fenrebahçe için gündeme gelen son isim Getafe'nin başarılı hocası Jose Bordalas oldu. Fenerbahçe'nin yeni sezonda Bordalas'ı takımın başına getirmek istediği ifade edildi.

TODOmercadoWEB'in haberine göre Getafe'nin başarılı hocası Jose Bordalas ile Fenerbahçe'nin yanı sıra Valencia da ilgilenmekte. Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin gündemine gelen Sergei Rebrov ile ilgilenen AEK'nın da Bordalas'ın durumunu araştırdığı ifade ediliyor. 

Kariyeri boyunca sadece İspanya'da teknik direktörlük görevi yapan 57 yaşındaki tecrübeli çalıştıcı, 2015-16 sezonunda görev yaptığı Alaves'i tek sezonda LaLiga'ya çıkarmış ve onun yönetimindeki Alaves, 10 yıl sonra LaLiga'ya dönmeyi başarmıştı.

Şampiyonlar Ligi'ni kıl payı kaçırdı!

Alaves'i çıkardıktan sonra bu kez Getafe'nin başına geçen Bordalas, onları da LaLiga'ya taşıdı. 2019'da Getafe ile son hafta Şampiyonlar Ligi şansını kaçırsa da İspanya'da yılın teknik direktörü ödülünün sahibi olmuştu. 

YORUMLAR 8
  • RAMAZAN KOCABEY 2 yıl önce Şikayet Et
    2021...2022.de gitti yazik....14..15..yasindan kucuk FENERBAHCELI YOK sayenizde boyle gidersede olmayacak hep yanlis hoca yanlis yonetim sirket isine benzemez birkda bilenler gelsi HOCA Secmesini bilmeyorsunuz daha...3..yildir KOSKOCA FENERIN HOCASIYOK Bir gunde hoca gelir...Getir ZIKO HOCAYI...GOR TAKIMI...
    Cevapla
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahce de baskanindan tut malzemecisine kadar hepsi teknik direktör
    Cevapla
  • Alın alın 2 yıl önce Şikayet Et
    Bide o yapsan 19 transfer. İncir ağacı dikip gider!!
    Cevapla
  • enes 2 yıl önce Şikayet Et
    başkan transfer edelim
    Cevapla
  • Şemsi 2 yıl önce Şikayet Et
    Emre Belözoğlu bir mağlubiyet bir beraberlikte nasıl orada duracak başlamadan biten teknik direktörlük kariyeri olur yazık olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle