Edin Visca koptu gidiyor! Başkan onayladı

Edin Visca, Başakşehir yönetimine Fenerbahçe'ye gitmek istediğini iletti. Başkan Göksel Gümüşdağ da Visca'nın satışına onay verdi.

Edin Visca koptu gidiyor! Başkan onayladı
Edin Visca koptu gidiyor! Başkan onayladı
GİRİŞ 19.05.2021 10:07 GÜNCELLEME 19.05.2021 10:07
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Her transfer döneminde Fenerbahçe'nin listesinde ilk sıralarda yer alan Edin Visca, bu kez çok yakın... Geçtiğimiz dönemlerde Boşnak oyuncuyu kadrosuna katmak için tüm şartları zorlayan sarı-lacivertliler, mutlu sona yaklaştı.

Başakşehir ile 2025'e kadar sözleşmesi olmasına rağmen bu transferden vazgeçmeyen Kanarya, Visca'nın da istekli olmasıyla imza aşamasına geldi. 31 yaşındaki futbolcu, yıllardır kendisinde ısrarcı olan Fenerbahçe'ye gitmek istediğini açık bir dille Başakşehir'e iletti.

GÜMÜŞDAĞ ONAY VERDİ

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın Visca'nın satışına onay verdiği öğrenilirken, Fenerbahçe'nin bu transferde 3 milyon euro bonservis ve bir oyuncuyu takasta kullanacağı iddia edildi.

Geçtiğimiz sezon başından bu yana birçok transferde olduğu gibi Emre Belözoğlu'nun Visca'da da kilit rol oynadığı ortaya çıktı. Belözoğlu'nun Başakşehir'de birlikte oynadığı yıldız futbolcuyla sürekli temas halinde olduğu belirtildi. 2020-21'de 36 resmi maçta oynayan tecrübeli kanat, 5 gol attı, 11 asist yaptı.

ASİST CANAVARI

Süper Lig'de Başakşehir formasıyla 10. sezonuna tamamlayan Edin Visca, bu süreçte Türkiye'nin öne çıkan futbolcularından oldu. En istikrarlı isimler arasına giren Boşnak futbolcu, 3 sezonda ligin en çok asist yapan ismi olmayı başardı.

2017- 18'de 15, 2018-19'da 14, 2019-20'de de 12 asistle zirveye çıkan 30 yaşındaki futbolcu, 2020-21'de ise 26 lig maçında 8 asist yaptı.

379 MAÇ 106 GOL 109 ASİST

Başakşehir'de toplam 379 resmi karşılaşmaya çıkan Edin Visca, 215 gole direkt katkı sağladı. Bu maçlarda 106 kez rakip fileleri havalandıran Boşnak futbolcu, 109 da asist yaptı. Yıldız futbolcunun kariyerinde 1 kırmızı kart bulunurken, 26 da sarı gördü. (Fotomaç)

YORUMLAR 20
  • nimet 2 yıl önce Şikayet Et
    Yazık Fenerbahçe nin paralarına...
    Cevapla
  • Ben de haklıyım 2 yıl önce Şikayet Et
    FB'ye yok olmaya gidiyor. 2 sezon sonra 2. ligde görürsünüz. Yazın bir kenara.
    Cevapla
  • Ttttttt 2 yıl önce Şikayet Et
    Neyin yok olmasından bahsediyorsun.Fenerbahçeye her gelen futbolcu dağları deliyor sanki. Fenerbahçeye gelen futbolcu gelir gelmez hainliğe başlıyor. Yatmaya geliyor.Fenerbahçeye gelen yok olmuyor yani. Fenerbahçe Ademi Frey gibi oyunculara dahi şans verdi. Sahada ne yaptılar Mert Hakanı da bitirir diyordunuz geçen yıl.İrfancanı da dediniz.Sezon içerisi nde hepiniz bunları da seyrettiniz.Ne yaptılar sanki.Ömer Faruk Beyazda oynadı.Ne yaptı.Hangisi bir ışık bir parıltı verdi.Yani işin aslı gelen yan gelip yatıyor, parasını da bolca alıyor.Fenerbahçe kimseyi yok etmiyor.Hak yiyenleri Allaha havale ediyorum.
    Cevapla
  • Alpaslan 2 yıl önce Şikayet Et
    Yaşı gereği normaldir.
    Cevapla
  • NsG 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe'yi değil Edin Visca'yı diyor... Düzgün oku.
    Cevapla
  • Sergen 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahce galata saray Beşiktaş şikede yapsa 0 puan da cekse bu ligden düşmez düşürmezler boşuna umitlenme hayal kırıklığına uğrarsın
    Cevapla
  • Üsküdar... 2 yıl önce Şikayet Et
    Yapacak birşey yok çatlayacaksınız...
    Cevapla
  • yaz 2 yıl önce Şikayet Et
    tamam yazdık ...
    Cevapla
  • Vatandas 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu sezon ikinci yarıda Turkiyede mi top oynadı bu ?
    Cevapla
  • Sencer 2 yıl önce Şikayet Et
    Zaten o gole çeviremediği penaltıdan belliydi fenere gideceği.
    Cevapla
  • FB12 2 yıl önce Şikayet Et
    Sizde hiç utanma yok değil mi ? Bu sene hakemlerden en çok çeken Fenerbahçe ama hala Fenerbahçe’ye çamur atmaya çalışıyorsunuz. Şimdiden başlayın bari seneye Fener’i şampiyon yapacaklar diye
    Cevapla
  • Emre 2 yıl önce Şikayet Et
    saçın paraları
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle