Nabil Dirar, Fenerbahçe'ye dönüyor

Fenerbahçe'nin Club Brugge'e kiraladığı Nabil Dirar, sakatlanarak sezonu kapatırken Belçika basını yeni sezonda kadroda olmayacağını belirtti.

Nabil Dirar, Fenerbahçe'ye dönüyor
Nabil Dirar, Fenerbahçe'ye dönüyor
GİRİŞ 13.05.2021 13:04 GÜNCELLEME 13.05.2021 13:04
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin devre arasında Belçika ekibi Club Brugge'e kiraladığı Nabil Dirar, sakatlanarak sezonu kapattı. Belçika basınında konuya ilişkin tüm haberlerde de oyuncunun Brugge kariyerinin son maçını oynadığı ifade edilmekte. 

Brugge, yeni sezonda Dirar'ı kadrosunda tutmak istemezken Fenerbahçe ile 2022'ye kadar bulunan sözleşmesinden dolayı Türkiye'ye dönmesi bekleniyor. 

2017'de Monaco'dan 3.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Fenerbahçe'ye transfer olan Dirar, devre arasında 700 bin Euro kiralama bedeli ile Club Brugge'e yollanmıştı. 

YORUMLAR 11
  • Tanküt 2 yıl önce Şikayet Et
    Nerede alex nerede pier van hojdonk..bide bunlara bak yaım yamalak oyuncular..her maç deli ediyolar insanı..şöyle rahat rahat maç kazanamayan Son hafta şaşkınlık yapıp şampiyonluğu birden fazla kez kaçıran kaç takım vardır bilmiyorum.
    Cevapla
  • Ayküt 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu fb den bi yol olmaz.
    Cevapla
  • lemoslar hazır mı? 2 yıl önce Şikayet Et
    her sene bir jailson bir lemos...hala bu silmem ne ekibi mi seççeyi alınacak molozları!!! yuh ula bunlar moloz önce bunmları gönrderin takımdan
    Cevapla
  • falcaaauou 2 yıl önce Şikayet Et
    gel yiğidim gel perottiden sakat kadrosunu geri al
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Geçen yıl gidenler bu yıl toplanır, eldekiler gönderilir. Öbür yıl tekrar getirilir. Nasıl olsa millet unutuyor. Gelecektide niye gönderdiniz yada gönderdiyseniz niye getiriyorsunuz. Trakyadan öteye geçmek bu kafayla bize haram. 3 büyüklerin yaptığı bu.
    Cevapla
  • ömer 2 yıl önce Şikayet Et
    yav adam kiralık gitmiş tabiki sozlesmesi geregi gelecek mal mal yorum yapiyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle