90+6'da gol geldi! Emre Belözoğlu secdeye gitti

Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Emre Belözoğlu, Ankaragücü karşısında son dakikada gelen galibiyet golünde sevincini secdeye giderek yaşadı.

90+6'da gol geldi! Emre Belözoğlu secdeye gitti
90+6'da gol geldi! Emre Belözoğlu secdeye gitti
GİRİŞ 08.05.2021 23:24 GÜNCELLEME 09.05.2021 10:13
Bu Habere 139 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 40. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Ankaragücü'nün konuğu oldu.

Mücadeleyi Fenerbahçe Enner Valencia'nın 90+6'da attığı golle 2-1 kazandı. Golün ardından Fenerbahçeli futbolcular ve teknik heyet büyük sevinç yaşadı.

Özellikle teknik sorumlu Emre Belözoğlu adeta kendinden geçti ve sevincini secdeye giderek yaşadı.

YORUMLAR 139
  • köksal akın 2 yıl önce Şikayet Et
    kızmayın ama bu cahillikle buraya kadar, şükür kalptir, bende cahil olabilmek adına her işi dine koyarsak abdestiz birisinin golüyle galibiyetin şükrü olur mu diyelim mi, fetva mı lazım, cemaatlerin kapısında kulp olunca, göstermelik tavırlar bu ülkede bitmez, şu beş paralık oyunlarla ülkemiz yabancı siyonist bankalara dolar bazında borç batağında, buna ağlamayanların şükürlük durumu olamaz, olsa olsa yapılan savrulan dolara tövbe olmalı,,,
    Cevapla
  • Lille 2 yıl önce Şikayet Et
    Şükretmek iyide. Koskoca Fenerbahçe % 100 kazanması gereken bir maçı 90 + 6 da kazanıyorsa Emre ile bu iş olamayacağını gösteriyor. Yeni sezonda umarım Aykut Kocaman takımın başına geçer.
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Aykutuda gördük koskoca alexi harcadı egosuyla
    Cevapla
  • 46Afs 2 yıl önce Şikayet Et
    Allaha secde etmek güzeldir.Emreye teşekkür.
    Cevapla
  • Hakikat 2 yıl önce Şikayet Et
    Futbolcuların tükürdüğü ve necis olan şeylerin olabileceği yerde Secde yapılması uygun değildir. "Secdeye gitti" gibi başlıklarla Ankaragücü Kasımpaşa Erzurum Başakşehir Antalya Rize Trabzon vb. maçlarda ki bariz HATALI KARARLARIN unutturalacağı zannediliyorsa yanılıyorlar.Ankaragücü maçında herkes biliyordu ki fb gol atana kadar maç uzayacaktı İrfan bomboş halde topu aldı(taksim meydanında bile bir kişi o kadar rahat gezemez) çekti çalım attı orta yaptı ve(o pozisyonda bjk maçında kendi kalesine 2 gol atan Ankaragücü defansına dikkatle bakın) altı pasın içinde valencia adeta artistik jimnastik yaparcasına markajsız gol attı.Dakika 90+6! Aliş çıkmış maç sonu masallar anlatıyor.
    Cevapla
  • Hakikat 2 yıl önce Şikayet Et
    İşte tamda ben onu diyorum bjk maçında kendi kalesine 2 gol atan Ankaragücü 2 tanede bjk kalesine attı galip gelecek ve 3 puanı alacakken 1 puanı bjkye verdi. O bjk kalesine attığı ve kendi kalesine attığı 4 golden fbye de atabilecekken 1 gol attı 2 tane de bedavadan(izleye izleye) gol yedi. Hem de kaçıncı dakikada? 90+6 dakikada! İrfan Can o dakika kendi kalesine doğru gitse bu kadar rahat gidemez Valencia kendi kalesine şut atsa bu kadar rahat vuramazdı haaa anladın mı aslancıkcıgıcık.
    Cevapla
  • Bistu yek 2 yıl önce Şikayet Et
    Bjk maçında kendi kalesine artistik ve jimnastik yaparcasına kendi kalesine 2 gol atan adam fenerin maçında ölümüne oynadı ve o maçta 4 gol oldu 4nü de a.gücü atti aslanım
    Cevapla
  • Hakikat 2 yıl önce Şikayet Et
    Kosovalı burada konu emre o bu değil oyuncu da bunu yapıyorsa bu husus onu da ilgilendirir asıl sen konu fbye ve emreciğinize dokunuyor diye korumaya çalışıyorsun asıl sen kendine bak.Emri bil maruf yapmak her Müslümana farzdır ben üstüme düşeni ifa ediyorum sen neyi müdafaa ediyorsun fbyi mi sizin fanatikliğiniz inanç boyutuna varmış yanlışlarını da göremez olmuşsunuz gözünüz kararmış.
    Cevapla
  • Kosovalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Bazı futbolcularda gol atınca secde ediyorlar sen farklı noktalara çekiyorsun içinden gelmiş secde etmiş herkes kendine baksın
    Cevapla
  • Hakikat 2 yıl önce Şikayet Et
    İbrahim o zaman toprak üstüne bevlet veya kaba necasetini yap sonrada orada namaz kıl neymiş toprak ve üzerinde ki bitkiler temizmiş, necasetten taharet nedir biliyormusun? Ayrıca teyemmüm edilen toprağın veya duvarda ki sıva türü şeylerin de kuru olması ve temiz olması elzemdir. Orada maç boyunca 22 oyuncu koşturuyor tükürüyor sümüğünü atıyor ayrıca farz harici ameller olabildiğince gizli yapılır(camide kılınan sünnet hariç çünkü camide yapılan gösterişe girmez diğerleri nefsani duyguları uarabileceği için şüphelidir gizli yapılması daha müstehaptır).
    Cevapla
  • İbrahim adem 2 yıl önce Şikayet Et
    Salla, salla!Yeryüzü mü'mine mescit tır.Toprak temizdir, temizleyicidir.Teyemmüm toprakla yapılır! Toprak üstündeki bitkiler toprak cinsidir temizdir.
    Cevapla
  • İbrahim 2 yıl önce Şikayet Et
    Müslümana yakışır bir eylemdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle