Fenerbahçe'de flaş ayrılık kararı!

Fenerbahçe'nin büyük umutlarla transfer ettiği Samatta istenilen katkıyı veremedi. Tanzanyalı golcü ile yollar ayrılacak.

Fenerbahçe'de flaş ayrılık kararı!
Fenerbahçe'de flaş ayrılık kararı!
GİRİŞ 06.05.2021 09:29 GÜNCELLEME 06.05.2021 09:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezonun en büyük transfer hatası olan Ally Samatta ile gelecek sezon devam etmeyi düşünmüyor. Sabah Gazetesi'nden Volkan Demir'in haberine göre; İngiliz kulübü Aston Villa'dan 1 yıl kiralık ve sonrasında 6 milyon Euro zorunlu satın alma şartlarıyla transfer edilen Tanzanyalı golcü için takım aranıyor.

BELÇİKA KULÜPLERİ DEVREDE

Samatta'nın Belçika'daki eski kulübü Genk ve Club Brugge tarafından istendiği öğrenildi.

4 MİLYON VE ÜSTÜ HER RAKAM 'KABUL'

Samatta'nın, Aston Villa'ya ödenecek bonservis olan 6 milyon Euro'ya gönderilmesi pek mümkün görünmüyor. Belçika kulüplerinin maksimum 4 milyon Euro'ya kadar çıkabileceği ifade ediliyor.

ZARARIN BİR BÖLÜMÜ KARŞILANACAK

Fenerbahçe yönetiminin 4 milyon Euro civarında bir bedele de hayır demeyeceği belirtiliyor. Sarı-lacivertliler böylelikle 6 milyon Euro'luk zararın bir bölümünü karşılamış olacak.

TEDAVİYE YANIT VERMİYOR

Emre Belözoğlu, göreve gelir gelmez ilk iki maçta Samatta'ya 11'de yer verdi. Ancak istediği performansı alamadı. Sonrasında ise yıldız oyuncu yedek soyundu. Oyuna dahil olduğu Erzurumspor maçında hem kaçırdığı goller hem de vücut diliyle konsantre olmadığını gösterdi. Belözoğlu, tecrübeli forvete şans verse de bir türlü istediği karşılığı alamıyor. (Sabah)

YORUMLAR 1
  • kklllkll 2 yıl önce Şikayet Et
    neresi flaş. kalmak için ne yaptı ki.
    Cevapla