Belçika'da Fenerbahçeli Frey'e büyük ilgi!

Sezon başında Fenerbahçe'den Waasland-Beveren'e kiralanan Michael Frey, Belçika'da attığı gollerle transferin gözdesi haline geldi.

Belçika'da Fenerbahçeli Frey'e büyük ilgi!
Belçika'da Fenerbahçeli Frey'e büyük ilgi!
GİRİŞ 05.05.2021 19:49 GÜNCELLEME 05.05.2021 19:49
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de beklenen performans düzeyine çıkamayan ve sezon başında Waasland-Beveren takımına kiralan Michael Frey, Belçika'daki formuyla dikkatleri çekiyor.

Bu sezon Beveren forması altında 30 maça çıkan Frey, 16 gol, 3 asistlik bir performans sergiledi ve Jupiler Pro League'in en dikkat çeken isimlerinin arasında yerini aldı. 

Het Nieuwsblad'ın haberine göre golcüsü Yuma Suzuki'nin takımdan ayrılma ihtimali bulunan Sint-Truiden, bonservisi hâlâ Fenerbahçe'de bulunan Frey'i kadrosuna katmak istiyor. Het Nieuwsblad, yaz transfer döneminde kadrosuna golcü eklemesi yapmak isteyen Anderlecht ve Genk gibi önemli takımlar için de belirlediği potansiyel hedefler arasında Michael Frey'e yer verdi.

Fenerbahçe, Frey için 5 milyon avroluk bonservis bedeli belirledi.

YORUMLAR 7
  • Polmurat 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adama yeterince şans verilmedi. Muriç gibi fizikli bir santraforumuz yoktu be sene... Geçen sezon yabancılık çekti doğrudur ama çoğu maçta hırsıyla dikkat çekti... Bu sezon kalsa çok faydalı olurdu şampiyonluk gelebilirdi, Belçika ligi son sırasında 15-16 gol atan bizde 20 yi bulabilirdi
    Cevapla
  • Husrev 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahce 25 yeni oyuncu alirsa bide messi seneye kesin sampiyon.Freyi 150 milyona euro satarlarsa yeterli butce acilir.
    Cevapla
  • burak van 2 yıl önce Şikayet Et
    adam ha samata dan ademiden cisse den iyiydi bence seneye çok ama çok iyi bir santrafor transfer iyi bir kaleci bir stoper transfer edilmeli frey kalabilir bence
    Cevapla
  • Marmara 2 yıl önce Şikayet Et
    Bencede Aynen katılıyorum..iyi bir yedek olur
    Cevapla
  • fatihan 2 yıl önce Şikayet Et
    verin gazı Bu sefer de bunu transfer ettirin 15 /20 milyon euroya
    Cevapla
  • Fenerli 2 yıl önce Şikayet Et
    Fener sana acıyı tattırmış
    Cevapla
  • Asalet 2 yıl önce Şikayet Et
    Sanki senin cebinden çıkıyor..sanane kaça satarsa satsinlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle