Fenerbahçe'de Galatasaray tehikesi!

Beşiktaş'ın gerisinde kalan Fenerbahçe için zirve yarışının en stresli süreci başlıyor. Son 4 maç öncesi Galatasaray tehlikesi ortaya çıktı.

Fenerbahçe'de Galatasaray tehikesi!
Fenerbahçe'de Galatasaray tehikesi!
GİRİŞ 02.05.2021 13:42 GÜNCELLEME 02.05.2021 13:59
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe’de ligin en kritik süreci resmen başlıyor. Mayıs ayıyla beraber sarı-lacivertlilerde ligde birbirinden önemli 4 maça çıkacak. Alanyaspor deplasmanında 0-0 berabere kalarak 38. hafta öncesinde Beşiktaş’ın 5 puan gerisine düşen Emre Belözoğlu ve takımı, rakibine karşı ikili averajda da geride olduğu için dezavantajlı konumda duruyor.

4'TE 4 YAPMALI 

Kalan 4 haftada teknik heyetin önünde 4 önemli sorun bulunuyor. Sarı-lacivertliler, bir yandan Beşiktaş’ın kalan 3 haftada puan kayıpları yapmasını bekleyecek öte taraftan da 4’te 4 yapmaya çalışacak.İşte Emre Belözoğlu ve ekibinin önünde kalan 4 maçtaki 4 kritik konu:

GOLCÜ DÜĞÜMÜ 

Sezon başından beri devam eden forvet sıkıntısı artık iyice zorlamaya başladı. Son haftalarda Valencia kullanılsa da, net bir golcünün olmaması maçlarda düğümü çözmeyi zora sokuyor.

DEFANS PROBLEMİ 

Attila Szalai defansta başarıyla oynasa da, tandemde sorunlar daha bitmedi. Son Kasımpaşa ve Alanya maçlarındaki basit hatalar endişe verdi. Serdar Aziz’in basit kart ve bireysel hataları da göze çarpıyor.

GALATASARAY'A GEÇİLMEK İSTEMİYOR 

İkinci sırada olan Fenerbahçe, hemen arkasından 1 puan geride duran Galatasaray’a da yerini kaptırmak istemiyor.

ORTA SAHA BİLMECESİ 

Sakatlıktan dönen Mesut Özil adım adım fiziksel olarak toparlanıyor. Ancak orta sahada kurulan yeni düzene Özil’in monte edilmesi hesaplanıyor. Bu nedenle Pelkas, Mert Hakan ya da İrfan Can’dan biri yedek kalabilir.

KALE KİLİDİ

Esas kilit konulardan biri de kalede yaşanıyor. Sezonun başarılı ismi Altay Bayındır’ın sezonu kapatması herkesi etkiliyor. Harun Tekin’in maç eksiği nedeniyle bireysel hataları ve topu oyuna sokarken hataları dikkatlerden kaçmıyor. (Milliyet)

YORUMLAR 15
  • Engin 2 yıl önce Şikayet Et
    Benim bildiğim Galatasaray Beşiktaş maçında yatar..O Feneri şampiyon yapmaz....
    Cevapla
  • eyyamcı 2 yıl önce Şikayet Et
    Görende gs yi barcelonayı zanneder. Gs kendine baksın önce.
    Cevapla
  • Ömer 2 yıl önce Şikayet Et
    Barceola tabi karşinda avrupa takımı var cahil
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Haa şampiyonluk iddası bitti. İkincilikte tehlikede diyorsunuz yani.
    Cevapla
  • samii 2 yıl önce Şikayet Et
    Al birini vur ötekine. Gs nin gençlerbirliğini yeneceğine pek ihtimal vermiyorum.
    Cevapla
  • galatasaray 2 yıl önce Şikayet Et
    3 0 yavrum izle
    Cevapla
  • Olcay 2 yıl önce Şikayet Et
    Güldürmeyin adamı yahu... Bu futbolla şampiyon yarışında elindeki fırsatı tepip Alanyayı elinden kaçıran ve ortada futbol adına bir şey olmayan bu takımla bir şey yapılmaz. Bir fenerli olarak yazıyorum. Helal olsun Serge hocaya. Hatay maçındaki oyunlarına hayran kaldım. Tam bir şampiyon takım ruhu ile oynadılar. Biz ise Galatasaray ile averaj hesabına düştük. Kusura bakmasınlar ama averaja bile kalamayız. Galatasaray da bizi puan farkıyla geçer.
    Cevapla
  • sezgin 2 yıl önce Şikayet Et
    alanya feneri elinde kaçırdı. fener top mu oynadı maçta.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle