Bünyamin Gezer: Kafamda deli sorular...

TRT Spor yorumcusu eski hakem Bünyamin Gezer, VAR'a ve çekilen çizgilere inancının kalmadığını belirtti.

Bünyamin Gezer: Kafamda deli sorular...
Bünyamin Gezer: Kafamda deli sorular...
GİRİŞ 26.04.2021 21:48 GÜNCELLEME 26.04.2021 23:34
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

TRT Spor yorumcusu Bünyamin Gezer, VAR'a ve çekilen çizgilere inancının kalmadığını söyledi. Gezer konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

"Benim VAR'a da inancım kalmıyor. Çizgilere de inancım kalmıyor. Hiç kimsenin de kalmıyor ağabey. Çok net penaltı olacak bir pozisyonda VAR devreye girmiyorsa nasıl olacak ağabey. Hasta öldü ağabey ameliyat başarılı. Nasıl olacak?"

Bünyamin Gezer, "Şampiyonlar Ligi'ne neden Türkiye'den VAR hakemi almıyorlar. Neden Avrupa şampiyonasına Türkiye'den VAR hakemi almadılar. İşte bundan dolayı.

Fenerbahçe'ye penaltıyı veriyorsun. Kasımpaşa'ya neden vermiyorsun penaltıyı? Fenerbahçe VAR operatörü ile mahkemelik. Neden Fenerbahçe'nin maçına o VAR operatörünü atıyorsun. Fenerbahçe - Gençlerbirliği maçından sonra ortalığı yangın yerine çevirmişlerdi. Aklımda deli sorular."

"Mavi VAR çizgisi neden çizilmedi"

Fenerbahçe’nin Kasımpaşa attığı ilk golde mavi VAR çizgisi çizildi. Kasımpaşa'nın Fenerbahçe’ye attığı iptal edilen golde mavi VAR çizgisi neden çizilmedi. Orada da kamera var. Aklımda deli sorular ağabey." ifadelerini kullandı.

Toroğlu: Szalai'nin Thelin'e müdahalesi net penaltı

"Savunma oyuncusunu temsil eden mavi çizgiyi göremedik"

Deniz Çoban Fanatik Gazetesi'ndeki yazısında, Kasımpaşa'nın ofsayt gerekçesiyle iptal edilen pozisyon hakkında "60'ta Kasımpaşa’nın golü ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Görüntüye yansıyan VAR çizgilerine göre hücum oyuncusunu temsil eden kırmızı çizgiyi gördük ancak savunma oyuncusunu temsil eden mavi çizgiyi göremedik. 

Bir izahı olmalı 

Üst üste gelmiş olsa, savunma ile hücum oyuncuları aynı hizada anlamına gelir ki o zaman ofsayttan söz edilemez. Eğer üst üste gelmemişlerse ve kırmızı çizgi öndeyse, mavi çizgiyi göremememizin mutlaka teknolojik bir izahı vardır diye düşünüyorum. 77'de Kasımpaşa lehine verilen penaltı ve kaleci Harun’un gördüğü sarı kart doğruydu." yorumunda bulundu.

YORUMLAR 67
  • FBli 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasil bir düzen yahu? Hepiniz önceleri Var operatörü kil payi kararlarda FB aleyhine karar verirken gik demediniz, dellenmediniz veya top ayaktan bi hayli cikmis pozisyonda Szalai ye ofsayt i bozdurdunuz, dellenmediniz ama simdi delleniyorsun. Bünyamin hoca Gs maclarinda da dellenmeni bekleriz. Erman gibi orda da sus pussun. Ali Gültiken bjk ye olmayan penaltiyi hakli göstermeye calisirken iyi Fener in lehine ilk defa belki takdir hakki kullanirken kötü.
    Cevapla
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Lig başlangıcından itibaren baktığımızda hakem hataları yüzünden en çok puan kaybeden takım Fenerbahçedir.
    Cevapla
  • Hada 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahcenin haksız yere penaltılarını iptal ettiler.El var diye golü iptal edildi.Hala o eli bulamadılar.
    Cevapla
  • Adalet 2 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşa verilen bedava penaltı da dellendim mi hiç?
    Cevapla
  • Hfz 2 yıl önce Şikayet Et
    İzahı şu, sizin söyleyemediginiz fb elbirliği ile şampiyon yapilicak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle