Ali Koç: Biz bu kavganın içinde olmak istemiyoruz

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kasımpaşa maçının ardından önemli açıklamalar yaptı.

GİRİŞ 25.04.2021 23:20 GÜNCELLEME 26.04.2021 09:27
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kasımpaşa maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu

Ali Koç, "Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum, önemli bir 3 puan aldık. VAR operatörüyle ilgili söylenmesi gerekeni arkadaşlarımız söyledi, savcılıkta olan bir konu" ifadelerini kullandı.

'Kavganın içine çekmeye çalışıyorlar'

"Bir seri ve kimya yakaladık. Fenerbahçe ne zaman burnunu kaldırırsa, bir yerden bir şekilde saldırı ve haksız ithamlar geliyor, bizi kavganın içine çekmeye çalışıyorlar. Taraftarımız kızıyor, cevap vermediğimiz için ama bizim tarzımız farklı."

'Hakemleri baskı altına almak, algı yönetmek...Biz bu topa girmeyeceğiz'

"Tribünlere oynamak adına bunu yapmayacağız. Bizimle alakası olmayan konular, bize yapıştırılmaya çalışılıyor. Biz bu kavganın içinde olmak istemiyoruz. Sahaya konsantre olacağız. Şöyle bir anlayış var, bir yere kadar da ne yazık ki doğru. Maçlar yalnızca sahada kazanılmıyor. Hakemleri baskı altına almak, algı yönetmek... Biz bu topa girmeyeceğiz" şeklinde devam etti.

'İnşallah hayretle karşıladığım açıklamaların devamı gelmez'

"Bu şekilde davranırsak, Türk futbolunun sorunlarını hep birlikte çözemeyiz. Rekabeti sahada bırakalım. Biz hala aynı noktadayız ve bu noktadan da hareket etmek istemiyoruz.

Şampiyonluk çok çok önemli ama şampiyonluk, değerlerden feragat etmek kadar da önemli değil. İnşallah hayretle karşıladığım açıklamaların devamı gelmez. Biz 10 senede, 3 kere son dakikada şampiyonluk kaybettik. Her şeyin son dakikaya kadar değişebileceğini, en iyi biz biliriz"

 

YORUMLAR 42
  • Ahmet bjk 2 yıl önce Şikayet Et
    Bi ara yayıncı kuruluştaki Herkesi istifa ettiriyordun. Çizgileri kasıtlı çiziyorlar diyordun. Ne oldu da böyle uysallaştınız
    Cevapla
  • Yasin 2 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç denen mendebur şikeyi yap Ciner denen godosla otel odalarında buluşup seç partisi yapın sonrada biz bu işlere girmiyor deyin ulan kanı bozuk UEFA ve FIFA artı tüm Avrupa mahkemeleri sizi niye hırsız diye damgaladi
    Cevapla
  • şaşkın misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Abi yorumunu hayretler içerisinde okudum. Bu nasıl bir kin, bu nasıl bir nefret. Her şeyi geçtim çoluk çocuğunda mı yok. Hakaret ettiğin insanlar seni dava etse, ondanda mı korkmuyorsun?
    Cevapla
  • Ttttttt 2 yıl önce Şikayet Et
    Kendine bak damgalı.Asıl damgalı sensin.Adamların hayatlarını bu kadar net biliyorsun madem burda ne işin var.Yalan ve iftiranın hesabını vermek böyle yazmak kadar kolay değildir.Acıklı olur bil yani Damgalı
    Cevapla
  • Real 2 yıl önce Şikayet Et
    Birilerinden söz almışsındır şampiyon yapılacağına dair.ZORLU bir sezon fener için.
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Emre ile volkan var senin kavgaya girmene gerek yok senin yerini onlar dolduruyor
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Haine bak baslatan sizsiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle