Emre Belözoğlu: Aykut hocayla fikir alışverişim oldu

F.Bahçe A Takım Direktörü Emre Belözoğlu, Başakşehir maçının son anlarında turuncu-lacivertli ekibin hocası Aykut Kocaman'ın yanına gitmesine açıklık getirdi.

Emre Belözoğlu: Aykut hocayla fikir alışverişim oldu
Emre Belözoğlu: Aykut hocayla fikir alışverişim oldu
GİRİŞ 23.04.2021 18:01 GÜNCELLEME 23.04.2021 19:26
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Medipol Başakşehir maçının son saniyelerinde Aykut Kocaman'ın yanına giderek sohbet eden Fenerbahçe Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu, konuyla ilgili yöneltilen eleştirilere "Maçın bitmesine 17-18 saniye kalmış onun yanına gidip fikirlerimle alakalı bir şey söylediğimde bunu bir tarafa çekmek doğru değil" şeklinde yanıt verdi.

Fenerbahçe Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu'nun Medipol Başakşehir ile oynadıkları mücadelenin son bölümünde Aykut Kocaman ile yan yana sohbet etmelerinin bazı kesimlerce eleştirilmişti.

"BUNU BİR TARAFA ÇEKMEK DOĞRU DEĞİL"

Konuyla ilgili günler sonra suskunluğunu bozan Emre Belözoğlu, "Aykut hocayla 3 Temmuz'da kader birlikteliği yaptık. Camiamızın efsane futbolcusuydu. Teknik adam olarak şampiyonluk yaşadı. Aykut hocayla iyi diyaloğum vardır, kendisiyle fikir alışverişim olur. Maçın bitmesine 17-18 saniye kalmış onun yanına gidip fikirlerimle alakalı bir şey söylediğimde bunu bir tarafa çekmek doğru değil. Buna cevap vermek de doğru değil. Bunu görüp geçeceğiz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 35
  • muammer 2 yıl önce Şikayet Et
    beraber yönetseydiniz bari.Kimse yanlış anlamaz.
    Cevapla
  • Kani 2 yıl önce Şikayet Et
    Dembaba neden kadro dışı bırakıldı şimdi anlaşılıyor. Dembaba oynamış olsa penaltıyı kim kullanırdı. Lafa bak son 17, 18 kala fikirlerini beyan etmişmiş. Ne kadar etik, onlar olunca etik etik bizler fesadız.
    Cevapla
  • salih 2 yıl önce Şikayet Et
    yılladır en ufak görüntüyü kullanan sizler herkesin önünde buna masum görüntü diyorsunuz acaba emrenin yerinde sergen veya başkası olsaydı fenerin provakatörü ne derdi
    Cevapla
  • Volkan Şaylan 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe düşmanlığı bu milletin insan olmadığını net bir şekilde gösterdi, nokta
    Cevapla
  • Sinan58 /1905 2 yıl önce Şikayet Et
    İstediğiniz gibi at koşturun bakalım bu devran elbet bir gün biter, keser döner sap döner....
    Cevapla
  • Yılmaz 2 yıl önce Şikayet Et
    Başakşehir maçı verdiği için teşekkür etmiştir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle