Erol Bulut için sürpriz AEK iddiası!

Yunanistan ekibi AEK, yeni sezon için Fenerbahçe ile yollarını ayıran Erol Bulut'u teknik direktör adayları arasına aldı.

Erol Bulut için sürpriz AEK iddiası!
Erol Bulut için sürpriz AEK iddiası!
GİRİŞ 17.04.2021 10:58 GÜNCELLEME 17.04.2021 11:00
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Futbolculuğu döneminde Yunanistan'da başta Olympiakos olmak üzere Panionios, Olympiakos Volou ve OFI gibi kulüplerde forma giyen Erol Bulut için yeni bir iddia gündeme geldi.

Yunanistan'ın önde gelen kulüplerinden AEK'nın Erol Bulut'u yeni sezon için teknik direktör adayları arasına aldığı kaydedildi.

Yunanistan'da yayın yapan Gazzetta'da yer alan haberde, AEK'nın 3 teknik direktör için takibe geçtiği aktarıldı. Bu isimler arasında 46 yaşındaki Erol Bulut'un da olduğu vurgulandı.

AEK'nın Razvan Lucescu, Vladan Milojevic ve Erol Bulut'u düşündüğü ifade edildi. Erol Bulut, Fenerbahçe'deki döneminde 34 maçta 21 galibiyet 5 beraberlik ve 8 yenilgi almıştı.

AEK'nın teknik direktör listesinde Erol Bulut'un dışında Razvan Lucescu ve Vladan Milojevic gibi isimler de yer alıyor. Sırp basını ise Vladan Milojevic'in AEK ile 2 yıllık sözleşme imzalamak istediğini aktardı.

Haberin detayında Erol Bulut'un Türkiye'de Yeni Malatyaspor ve Aytemiz Alanyaspor ile başarılı bir grafik çizdiği fakat Fenerbahçe'de bekleneni veremediği aktarıldı.

Haberde AEK yönetiminin üç isimden birini teknik direktör olarak açıklamaya çok yakın olduğu belirtildi. AEK, Erol Bulut'u tercih ederse genç çalıştırıcı yıllarca top koşturduğu Yunanistan'a bu kez teknik direktör sıfatıyla geri dönmüş olacak.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 4
  • gral 3 yıl önce Şikayet Et
    iyi bir teknik direktör. daha iyi olacaktır
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    OFI kendisi için en uygun takım, ne de olsa aslen Of lu :)
    Cevapla
  • Dermanbey Anadolu 3 yıl önce Şikayet Et
    Fener cok ayip etti , bizimkiler hemen sampiyon olalim da nasil olursa olsun pesindeler,,,
    Cevapla
  • alperrrenn 3 yıl önce Şikayet Et
    fener deel emre yaptı hala anlamadınmı
    Cevapla