Fenerbahçe'den milyonluk satış! 8 villa, 1 lüks daire

Fenerbahçe yönetimi, ekonomik sıkıntıları aşmak için Aziz Yıldırım döneminde kulübe kazandırılan 8 villa ve 1 lüks daireyi 40 milyon TL'ye elden çıkarttı.

Fenerbahçe'den milyonluk satış! 8 villa, 1 lüks daire
Fenerbahçe'den milyonluk satış! 8 villa, 1 lüks daire
GİRİŞ 16.04.2021 14:24 GÜNCELLEME 16.04.2021 14:24
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe yönetimi, pandemi nedeniyle oluşan ekonomik sıkıntıları aşmak için yeni bir hamle yaptı. Sarı-lacivertliler, Fenerbahçe Üniversitesi’ne sponsor olan Medicana Grubu’yla yaptığı anlaşma uyarınca bazı emlakların üzerindeki temliği kaldırdı.

Aziz Yıldırım döneminde kulübe kazandırılan Kurtköy’deki bir sitede bulunan sekiz villa ile Suadiye’deki bir lüks daire böylece satışa çıkarıldı. Kulübün kasasına 40 milyon TL sıcak para girişi sağlandı.

‘KAZAN KAZAN’ SENARYOSU

Söz konusu taşınmazlar, Fenerbahçe Üniversitesi’nin kuruluşu sırasında YÖK’e teminat olarak gösterilmişti. Ali Koç başkan seçildiğinde ise bu emlakların üzerinde temlik bulunuyordu.

Medicana Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt, 50 milyon lirayı Fenerbahçe Üniversitesi vakfına koyarak bu temlikleri kaldırdı. Böylece kulübe manevra alanı açıldı. YÖK’e bir önceki yönetim döneminde verilen sözler de tutulmuş oldu.

KAYNAK: SÖZCÜ
YORUMLAR 15
  • Erol 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu Ali Koç Fenerbahçe yi de batıracak Türk futbolu nuda ahan burya yazdım tabi satar babasının malı deyil adam ne hallerle aldı bu satıyor
    Cevapla
  • Barış 3 yıl önce Şikayet Et
    Feneri bitirecek bu gidişle
    Cevapla
  • akif 3 yıl önce Şikayet Et
    ucuza gitmiş bileydim ben alırdım
    Cevapla
  • Baba 3 yıl önce Şikayet Et
    5 milyon dolar eder hepsi. Eğer Ali Koç gercekten fenerbahçeyi çok seven ve düşünen biri olsaydı, o villaların tanesini 10-15 milyon dolardan babasına satardı. Kanunen hiçbir engel yok
    Cevapla
  • Yok artik 3 yıl önce Şikayet Et
    10m Euro ne kadar ediyor biliyormusun :)
    Cevapla
  • Süleyman sarı 3 yıl önce Şikayet Et
    8 lüks villa bir daire diyor 40 milyon yalan bugün İstanbul'da lüks villa tutki bu Fenerbahçe kulübüne ait en az 10 milyondur tanesi
    Cevapla
  • samii 3 yıl önce Şikayet Et
    Villalar Kurtköyde yani pendikte, beykozda sarıyerde olsa 10 milyon edebilir.
    Cevapla
  • Helim 3 yıl önce Şikayet Et
    Kime sattı acaba.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle