Ömer Faruk Beyaz resmen Stuttgart'ta!

Bundesliga ekibi Stuttgart, Fenerbahçe ile sözleşme yenilemeyen 17 yaşındaki Ömer Faruk Beyaz'ı 4 yıllığına kadrosuna kattığını duyurdu.

Ömer Faruk Beyaz resmen Stuttgart'ta!
Ömer Faruk Beyaz resmen Stuttgart'ta!
GİRİŞ 14.04.2021 12:38 GÜNCELLEME 14.04.2021 12:39
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Stuttgart, Fenerbahçe'den Ömer Faruk Beyaz ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Alman ekibi, Ömer Faruk Beyaz'ın 2021 yazında takıma katılacağını ve 30 Haziran 2025'e kadar sözleşme imzalandığını açıkladı.

"Ömer Faruk Beyaz olağanüstü bir yetenek"

Stuttgart Sportif Direktörü Sven Mislintat transferle ilgili kulüp internet sitesine konuşurken, "Ömer Faruk Beyaz olağanüstü bir yetenek. Avrupa'nın en çok istenen oyuncularından biriydi. 17 yaşında profesyonel, Fenerbahçe'de kaptanlık yapmış ve Türkiye U21'i için oynayan sıradışı bir potansiyel. Stuttgart'ı seçtiği için gururluyuz. Muazzam bir rekabet olmasına karşın bu transferi bonservissiz yaptığımız için çok mutluyuz." açıklamasını yaptı.

"Bana duydukları güven için Stuttgart'a teşekkür ediyorum"

Ömer Faruk Beyaz ise transferiyle ilgili olarak, "Bana duydukları güven için Stuttgart'a teşekkür ediyorum. Ailemle ve yönetim ekibimle birlikte bu kararı verdik çünkü Stuttgart, genç oyunculara odaklanan bir kulüp. İlk günden itibaren, güvenlerinin karşılığını vermek için elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe de duyurdu

Sarı Lacivertliler'den yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Ömer Faruk Beyaz, Almanya'nın VfB Stuttgart kulübüyle anlaşmaya varmıştır. Sezon sonu kulübümüzle sözleşmesi sona erecek olan Ömer Faruk Beyaz'a bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz" denildi.

YORUMLAR 18
  • konya ismet 3 yıl önce Şikayet Et
    aferin aslanım türkiyedeki takımlar siz gençlerin değerini bilmez avrupanın işi bitmiş adamlarına milyon dolarları verirler ama kendi gençlerinin hakkını vermezler
    Cevapla
  • ali can 3 yıl önce Şikayet Et
    Merih Demiral, Mustafa Sarı, Ömer Faruk bunları süper ligde görmek istemiyoruz
    Cevapla
  • Sporcu 3 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bi git işine iyi ki yurt dışında bu çocuklar. Türkiye de hepsi yaşlı turistler yüzünden kulübeye mahkum kalıp silinip gidiyor.
    Cevapla
  • Marmara 3 yıl önce Şikayet Et
    Altyapı konusnu baştan aşağı değiştirmek lazım.. yarışmacı takımlar ayri, yetiştirici kulüpler ayrı olmalı..mesela büyük takımlar diyelim onca para harcanıyor sonuç sıfır.. kırk yılın başı 1 tane çıkıyor ahanda böyle kazık atıp gidiyor, onca yatırım onca harcama imkan hepsi heba oluyor..
    Cevapla
  • deniz 3 yıl önce Şikayet Et
    yedek kalmaktan iyidir , para kazandırsaydı ali koç zaten yabancılara verecekti
    Cevapla
  • cafer c 3 yıl önce Şikayet Et
    Aman bi gitsin ya... İki yıldır gına geldi kendisinin ve ailesinin kaprislerinden!..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle