Emre Belözoğlu'nun büyük derdi! 6 milyon euroluk yedek

Fenerbahçe'de Sportif direktör olarak alternatifli bir kadro kuran Emre Belözoğlu, 30 hafta boyunca ideal 11’in bulunamamasının sıkıntısını yaşıyor.

Emre Belözoğlu'nun büyük derdi! 6 milyon euroluk yedek
Emre Belözoğlu'nun büyük derdi! 6 milyon euroluk yedek
GİRİŞ 12.04.2021 10:39 GÜNCELLEME 12.04.2021 10:40
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe’de lig yarışı devam etse de kadro sıkıntısı da bitmek bilmiyor. Erol Bulut döneminde 30 hafta boyunca ideal 11’i bulamayan sarı-lacivertliler, Emre Belözoğlu ile de aynı belirsizliği taşıyor.

Sezon başında ve ocak ayında sportif direktör iken 24 transferde bizzat rol oynayan Belözoğlu, son 2 haftadır hoca olarak kadro belirlemede rahat adımlar atamıyor. Her mevkiide yaşanan şişkinlikle kadro kurmak zorlaştı.

İşte Emre Belözoğlu’nun masasındaki kritik konular:

- 6 milyon euro maliyetle gelen iki stoper; Tisserand ve Lemos beğenilmediği için kulübeden çıkamıyor.

- Orta sahada birbirine benzeyen 7 farklı futbolcu olması dikkat çekiyor. İrfan, Mert, Mesut, Pelkas, Sosa; Belözoğlu’nun istediği isimlerdi.

- Son dönemde Gustavo konusunda artan eleştiriler ve pas oyununu yavaşlatması gündemde duruyor.

-6.5 milyon euroluk maliyeti ve sıkıntılı performansıyla Mbwana Samatta’nın geleceği tartışılıyor. Cisse ve Thiam tam anlamıyla güven vermiyor.

- Kanatlarda Sinan Gümüş, Osayi-Samuel ve Ferdi’den tam olarak fayda alınamıyor.

-Büyük umutlarla gelen Novak, Nazım Sangare gibi geçen sezon ligin formda isimleri ile Gökhan ve Caner ikilisi arasında seçim yapmak kolay olmuyor.

İki isim garanti

Emre Belözoğlu ve teknik heyetin kadro kurma konusunda kafasının rahat olduğu sadece iki isim var. Altay Bayındır ve Attila Szalai artarak devam eden başarılı performanslarıyla hem Erol Bulut hem de şu an Emre Belözoğlu döneminde yerleri garanti duruyor.

YORUMLAR 14
  • kılıçarslan 3 yıl önce Şikayet Et
    zamanla takım düzelir.siz kafanızı boş yere yormayın. emre takımı iyi oynatıyor zamanla daha iyi olacak. samatta,tserant ve lemos fosları gider yada kiralanır.
    Cevapla
  • fb li 3 yıl önce Şikayet Et
    bu sene şampiyon olsan erol yaptı olacak nasılsa fb taraftarı her şeyiyi yiyor seneyede kredim var diye seneye şampiyonluğa oynıcaksın nede olsa herkez kendini düşünüyor
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    adam garanti kadro kurdu yedegin yedegi var boş yapmayin . takimda sistem yok oturtulmasi zaman alacak tabi
    Cevapla
  • Almancı 3 yıl önce Şikayet Et
    Altı aya bir, şampiyon olacağım diyerek, kadro ve antrenör değiştirirsen olacağın bu! Aksiyonizme kapılmadan hiçmi takım kuran yok?
    Cevapla
  • baloncu 3 yıl önce Şikayet Et
    10 milyona balon var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle