Emre Belözoğlu'nun cevap aradığı 3 soru!

Fenerbahçe'de teknik sorumlu Emre Belözoğlu, Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak olan Gaziantep FK karşılaşması öncesi 3 soruya yanıt arıyor.

Emre Belözoğlu'nun cevap aradığı 3 soru!
Emre Belözoğlu'nun cevap aradığı 3 soru!
GİRİŞ 11.04.2021 09:59 GÜNCELLEME 11.04.2021 09:59
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de Futbol A Takım Direktörlüğü'ne getirilen Emre Belözoğlu, sezon başından bu yana çözüm bulunamayan konulara çare arıyor. Genç teknik adam, orta alandaki üretkenlik ve santrfor konularında Gaziantep maçı öncesinde nasıl bir taktik, diziliş ve strateji ile oynanacağı konusunda net kararını vermiş değil.

SANTRFOR KİM OLACAK?

Sabah'ın haberine göre Emre Belözoğlu, göreve başlar başlamaz Samatta'ya formayı verdi. Denizli maçında gol atan Tanzanyalı, Malatya'da etkisizdi.

ORTA ALAN KURGUSU DEĞİŞECEK Mİ?

Yeni Malatyaspor beraberliği sonrasında özellikle Luiz Gustavo'nun üretkenlik konusunda yaşadığı sıkıntılar nedeniyle yoğun eleştiri alması, bu bölgede değişimi gündeme getirdi. Belözoğlu'nun bu maçta Gustavo'yu kulübede oturtabileceği gelen bilgiler arasında.

HANGİ KANAT OYUNCUSU SEÇİLECEK?

Enner Valencia, Fenerbahçe'nin verim aldığı tek kanat oyuncusu konumunda. Onun yanında görevlendirilen isimler Osayi-Samuel, Sinan Gümüş ve Ferdi Kadıoğlu... Belözoğlu bu üç isimden de istediği katkıyı alamıyor. Kimi seçeceği yine belirsiz... (Fotomaç)

YORUMLAR 10
  • Akif 3 yıl önce Şikayet Et
    Gustavo'nun oyunculuğunu sorgulayan insanların futbol bilgisinden şüphe ederim.
    Cevapla
  • Reşitt 3 yıl önce Şikayet Et
    Benim de cevabını aradığım bir soru var. Koskoca Fenerbahçe nasıl böyle çoluk çocuğun oyuncağı oldu? Emre, Volkan, Erol vb.
    Cevapla
  • omer gumus 3 yıl önce Şikayet Et
    cok basit hepinizin bırakip aziz baskan gelse fener net sampiyon nolur cok kolay.....
    Cevapla
  • Erkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir an önce orta sahaya çözümü bul gerisi gelir takım yan pas geriye pastan başka hiç bir şey yapmıyorlar gerideki Atilla bile ileriye pas atıyor gustavo denen arkadaş takımı resmen oynatmıyor onu seyrederken saç baş yoluyorum
    Cevapla
  • Serkan 3 yıl önce Şikayet Et
    gustavo sakatlandı takımın yükselişi durdu şu andaki yorumu hayretler içinde okuyorum. takım ne oynuyor ki gustavo engel oluyor. adam yokken çok puan kaybettik.
    Cevapla
  • Gazi 3 yıl önce Şikayet Et
    Takım mücadele edecek.Al sana cevap.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle