Emre Belözoğlu soyunma odasında konuştu! 'Şunu bilin...'

Fenerbahçe'de Malatya deplasmanında kaybedilen puanların hayal kırıklığı yaşanırken teknik direktör Emre Belözoğlu, soyunma odasında oyunculara konuşma yaptı.

Emre Belözoğlu soyunma odasında konuştu! 'Şunu bilin...'
Emre Belözoğlu soyunma odasında konuştu! 'Şunu bilin...'
GİRİŞ 09.04.2021 15:14 GÜNCELLEME 09.04.2021 15:15
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe teknik direktörü Belözoğlu; "Şunu bilin kapasite olarak sizden çok daha aşağıda bir takıma puan verdiniz. Ancak biz burada sizin arkanızda, Fenerbahçe forması giyen herkesin arkasında durmaya devam edeceğiz. Tek bir kişiyi bile arkada bırakmayıp, laf söylenmesine izin vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Ligde daha kat edilecek yol olduğunu de belirten Emre Belözoğlu, rakiplerinin de kayıplar yaşayacağını ancak kendilerinin artık kayba tahammüllerinin kalmadığını söyledi.

Şampiyonluğa olan inancının hala devam ettiğini belirten Belözoğlu, "Ben inanmadığım şeyi söylemem, devam edeceğiz her gün daha çok çalışıp üstüne koyacağız" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 19
  • Osman 3 yıl önce Şikayet Et
    Emre ve Volkan dan medet uman bu takımdan bir halt olmaz. Daha jubilesini yeni yapmış ve kendisiyle neredeyse aynı yaşda olan futbolculara ne söylerse söylesin dinlemezler. Karizması olan bir teknik adam bulunulsun ve önümüzdeki sezonada devam edilsin. Bul adam gibi bir teknik adam her yıl teknik direktör arayışıyla uğraşma. Ama bu Emreve Volkan ile de devam etmeyiniz. Bunların kulüpdeki varlıkları bile huzursuzluk verir.
    Cevapla
  • sukunet 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok çalışman gerek emre efendi sen daha 2 haftalık teknik direktörüsün.
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    oynasalarda oynamasalarda milyon aaaaaavroları alıp ahşamına gidip pirzolalarını dişleyip netfilikş bakmıyorlar mı? eee derdim ne der oynamaz. futbolcu dediğin cristiano ronaldo gibi olur. tekniğini gücünü kastetmiyorum. adam olmuş pişmiş hatta bitmiş yaşına gelmiş milyarlarca doları olan ilk futbolcu olmuş ama halen hırslı ve aşk ile bağlı futbola. bu karakterde olmayan herkes adımını bile atmaz insiyatif almaz oynamaz.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kafayla bunlar Kapıkuleyi geçemez
    Cevapla
  • Nevzat 3 yıl önce Şikayet Et
    kapasite olarak sizden aşağı olan bir takım ligin ilk devresinde sizi 3-0 mağlup etmişlerdi. Geçmişinde ders çıkarmayanlar başarılı olamazlar sevgili emre
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle