Emre ile Mert Hakan arasında dikkat çeken anlar!

Denizlispor'u mağlup ederek şampiyonluk yarışında iddialı konuma gelen Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu ile Mert Hakan Yandaş arasında yaşanan diyalog dikkat çekti.

Emre ile Mert Hakan arasında dikkat çeken anlar!
Emre ile Mert Hakan arasında dikkat çeken anlar!
GİRİŞ 06.04.2021 12:25 GÜNCELLEME 06.04.2021 12:25
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin başında ilk maçına Denizlispor karşısında çıkan Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu, mücadele boyunca kulübede oturmazken futbolcularına sık sık direktifler verdi.

Oyunun her anında takımına hakim olmaya çalışan Belözoğlu, karşılaşmaya yedek başlayan Mert Hakan Yandaş'la dikkat çeken bir diyalog yaşadı.

Fenerbahçe, maçın son anlarına 1-0 üstün girerken Belözoğlu, 90'dan önce Mert Hakan'ı değişiklikte kullanmadı. Mert Hakan Yandaş oyuna girmek için çok istekli görünürken Belözoğlu, oyuncusunun yanına gidip erken oyuna alamadığı için önce sarıldı sonra özür diledi.

O anlar objektiflere yansırken Mert Hakan Yandaş, 90+3. dakikada takıma galibiyeti getiren golü atan Samatta'nın yerine oyuna dahil oldu. 

YORUMLAR 4
  • SEBAT 3 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim in ikinci versiyonu. Sinemalarda......
    Cevapla
  • kkkk 3 yıl önce Şikayet Et
    Çöp
    Cevapla
  • gökhan 3 yıl önce Şikayet Et
    senin kafanı öpeceğim demiş ve saap diye öpmüş
    Cevapla
  • zafer 3 yıl önce Şikayet Et
    ferdiyi ve thiamı oynatsan daha farklı galibiyetler olurdu.pelkas serbes forvet orkası yada t on numara oynamalı, kanatta oynayamıyor
    Cevapla