Yöneticiler Erol Bulut'u göndermek istiyor!

Fenerbahçe’de olağan yönetim kurulu toplantısı dün gerçekleştirildi. Yönetimin büyük bölümü, Erol Bulut ile yolların ayrılmasını istedi.

Yöneticiler Erol Bulut'u göndermek istiyor!
Yöneticiler Erol Bulut'u göndermek istiyor!
GİRİŞ 23.03.2021 09:38 GÜNCELLEME 23.03.2021 09:39
Bu Habere 70 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, şampiyonluk yarışına dahil olmak için yakaladığı son şansı da kullanamadı. Lider Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan Sarı-Lacivertliler, rakibine yaklaşma fırsatını kaçırdı. Bu sonuç sonrası gözler yine tartışmaların ortasındaki Erol Bulut’a çevrildi. Yönetim kurulu dün haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Gündemin ana maddesi teknik direktör konusuydu. Yönetimin büyük bölümü, Gençlerbirliği yenilgisi sonrası zaten Erol Bulut’a karşı cephe almıştı. Derbi beraberliği sonrası yöneticilerin çoğunun, Bulut’la yolların bir an önce ayrılması gerektiği yönünde görüş bildirdiği öğrenildi. Ancak dünkü toplantıdan bir karar çıkmadığı kaydedildi.

Form düşüklüğünü soracak

Ali Koç, bu hafta sportif direktör Emre Belözoğlu ve teknik direktör Erol Bulut ile baş başa bir görüşme gerçekleştirecek. Başkan Koç, alınan kötü sonuçların ve birçok futbolcunun formunun düşmesinin nedenlerini soracak, ayrıca kalan 10 haftayla ilgili planlamayı isteyecek. Belözoğlu ve Bulut, detaylı bir rapor hazırlayarak başkana sunacak. Ali Koç da kararını bu görüşme ve sunulacak raporu inceledikten sonra verecek.

Belözoğlu ‘devam’ diyor

Emre Belözoğlu’nun, her şeye rağmen Erol Bulut ile yola devam edilmesinden yana olduğu öğrenildi. Belözoğlu’nun, şu anda yapılacak bir değişimin kalan haftalar için takıma bir fayda sağlamayacağı yönündeki fikrinin değişmediği kaydedildi. Sarı-Lacivertliler’de Erol Bulut’un geleceği, bu hafta netlik kazanacak. (Fanatik)

YORUMLAR 70
  • 3434 3 yıl önce Şikayet Et
    Emre Bölezoğlu daha geçen sene futbolu bıraktı bu kulüp bu kadar mı aciz yönetilir .İş kendi şirketlerine gelince deneyimsiz temizlik işçisi bile almazlar.
    Cevapla
  • mehmetcik 3 yıl önce Şikayet Et
    yönetim istiyorsa tabiki erol bulutu göndermeli yerine okan buruk gelmeli.10 maçı da kazanır fb yi şampiyon yapar.erol bulut kalırsa fb 3. zor olur.çünkü erol bulut ligin sonlarındaki herkesin yendiği takımlara bile yeniliyor.oyuncuları mevkisinde oynatmayıp kaybediyor.takım kurmasını bilmiyor değişiklikleri geç yapıyor.
    Cevapla
  • fenerli-dayi- 3 yıl önce Şikayet Et
    bu saatten sonra gönderilecek tek kisi var o da spora siyaset sokan fenerbahcemizi alet eden ali koc tur bir fenerli olarak utanc duydum ayrica istanbul sözlesmesine siddetle karsiyim escinsel ve türk aile yapisina ters bir durum -acin iyice okuyun anlayin ondan sonra konusun- biz kadina siddete karsiyiz yapanlar en agir sekilde cezalandirilsin -ayrica yuvalar yikan zina büyük günahlardandir yasaklansin-
    Cevapla
  • Mutlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Aykut kocamanı defans oynatıyo diye eleştiriyonuz ama fenerbahçe tarihi boyunca ueafada yarı final oynatan tek hoca oyuna bakma sonunda olana bak futbolda defans oynamakta bir taktik koskoca dünya kupası kaldırmış italya da defansif oynuyor türk milli takımı açık oynuyor da kaç tane kupası var biz türk milletinin hastalığı bu gösteriş merakı. Böyle olduğu sürece biz millet olarak hiç başarılı olamayız birde biz hocalardan futbolculardan göreve geldiğinde 3.5 ayda hemen başarı istiyoruz biraz sabretmek lazım başarı uzun vadede gelir avrupa takımlarına bakın örnek arsenalde arsen venger çok başarısı olmadığı halde senelerce görevde kaldı
    Cevapla
  • fxnope 3 yıl önce Şikayet Et
    Kimse türk futbolcular nerede demiyor teknik direktör diyor ali ahmet mehmetler oynasa ne kaybederiz bu lig ispanya ligi değil bu paralara yazık
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    hele ki ileri alınan ve toplamda bir Ekuban etmeyen o adamlara verilen paralara insanın içi acıyor insanda bir utanma olur bu kadar beklenti var ama ben hiçbir katkı veremiyorum der ben olsam yırtarım kendimi ama adama bakıyorsun topu kaybedince ellerini salıp dönüyor kafasını eğip yarabbim akıl fikir ver bize az kaldı bunlar bize kafayı üşüttürecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle