Derbi öncesi Luiz Gustavo'dan iddialı sözler!

Fenerbahçe’nin yıldızı Luiz Gustavo, "Pes etmedik. Fenerbahçelilik farklı bir şey. Her zorluğa karşı savaşmayı ve mücadele etmeyi gerektirir." diyerek Beşiktaş derbisi öncesinde iddialı konuştu.

Derbi öncesi Luiz Gustavo'dan iddialı sözler!
Derbi öncesi Luiz Gustavo'dan iddialı sözler!
GİRİŞ 18.03.2021 14:45 GÜNCELLEME 18.03.2021 21:25
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Luiz Gustavo, sakatlığı sonrası ilk kez Gençlerbirliği maçında 11’de sahaya çıkmıştı. Ancak 11’e dönüşünü kutlayamadı, Fenerbahçe Kadıköy’de 2-1 yenilerek tarihinde ilk kez ligde iç sahada 6 mağlubiyet aldı. Sarı-Lacivertliler’de moraller alt üst olsa da Luiz Gustavo, derbi öncesinde takımına güveniyor. Brezilyalı yıldız, Kadıköy’de yaşadıkları puan kayıplarına anlam veremediğini söyledi.

"HENÜZ TESLİM OLMADIK"

Fanatik Gazetesi'nden Yusuf Dursun'un haberine göre, tecrübeli orta saha oyuncusu, “Son olarak evimizde Gençlerbirliği’ne yenilmemiz, hepimizi derinden etkiledi. Taraftarlarımızı çok üzdük. Ancak şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki henüz teslim olmadık." dedi.

"BEŞİKTAŞ'I YENECEĞİZ"

Beşiktaş derbisini kazanmak istediklerini belirten Luiz Gustavo "Pes etmedik. Fenerbahçelilik farklı bir şey. Her zorluğa karşı savaşmayı ve mücadele etmeyi gerektirir. Dikkat ederseniz kritik maçlarda hep gerekeni yaptık. Bu hafta da Beşiktaş karşısına kazanmak için çıkacağız ve kazanacağız” dedi.

"ŞAMPİYONLUĞU KOVALAYACAĞIZ"

Luiz Gustavo, Beşiktaş'ın kendilerine oranla daha moralli olduğunu kabul etti. Sambacı, “Hem ligde liderler hem de kupada finale çıktılar. Ancak dediğim gibi, Biz Fenerbahçeyiz. Kolay kolay pes etmeyiz. Pazar günkü derbide arkadaşlarımla birlikte gücümüzü sahaya yansıtıp, şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacağımızı herkese göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 3
  • Fbli 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadroyla çook zoooor. Sosa varsa yenilgi garanti. Orta. Saha. Ozan. , mert hakan. Valencia , tham. İleride cisse. Samata. Geri üçlü. Serdar. Novak. Nazım. Ön libero. Gustavo. 90. Dakka var ise fener galip.
    Cevapla
  • Levrok 3 yıl önce Şikayet Et
    Bugün Fenerbahce Basketbolda Zalgiris i yenerse, Pazar günü Besiktasi yener.
    Cevapla
  • karabulut 3 yıl önce Şikayet Et
    oldu canım tamam
    Cevapla