Erol Bulut'tan Samatta ve Thiam'a alkış

Samatta ve Thiam, çift kale maçta adeta gol yağdırdılar. İki yıldızın performansı, Erol Bulut ve arkadaşlarından alkış aldı.

Erol Bulut'tan Samatta ve Thiam'a alkış
Erol Bulut'tan Samatta ve Thiam'a alkış
GİRİŞ 13.03.2021 11:12 GÜNCELLEME 13.03.2021 11:13
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de forvet oyuncularının formsuzluğu, bu sezonun en ciddi sıkıntılarının başında geliyor. Samatta, haftalardır beklentilerin çok altında. Ligde attığı 6 golle takımın en skoreri olan Mame Thiam ise istikrarsız bir performans sergiliyor. Ancak iki futbolcu da bu hafta antrenmanlarda yaptıklarıyla önümüzdeki maçlar için umut verdi.

Düelloya giriştiler

Samatta ve Thiam, önceki günkü çalışmada göz doldurmuştu. İki forvet, dünkü idmanda oynanan çift kale maçtaki performanslarıyla da Erol Bulut’u mest etti. Adeta düelloya girişen iki futbolcu da adeta gol olup yağdı. Samatta ve Thiam’ın peş peşe ağları havalandırması, hem teknik ekipten hem de takım arkadaşlarından alkış almalarını sağladı.

Birlikte oynayabilirler

Gençlerbirliği maçında, Enner Valencia’nın cezası nedeniyle hücum hattı değişecek. Erol Bulut, yarınki karşılaşmada Thiam’ı solda, Samatta’yı ileri uçta görevlendirerek iki öğrencisine de forma verebilir. Eğer Pelkas sola geçer, İrfan Can 10 numara pozisyonunda oynarsa, bu kez Bulut, Samatta ile Thiam arasında tercih yapmak zorunda kalacak.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 5
  • m.a 3 yıl önce Şikayet Et
    alex antrmandan sonra evine gitmeyip saatlerce frikik çalışırdı. bunların da tembelliği bırakıp fazladan şut vs. çalışmaları lazım
    Cevapla
  • haha 3 yıl önce Şikayet Et
    kalede volkan varsa ben de atarım
    Cevapla
  • Fenerbahçe li 3 yıl önce Şikayet Et
    sadece gülmüyorum kahkaha atıyorum gol makinelerimize. Maçlarda çamaşır makinesi
    Cevapla
  • algışşş 3 yıl önce Şikayet Et
    adamsınnn
    Cevapla
  • adam 3 yıl önce Şikayet Et
    hadi inş
    Cevapla