Fenerbahçe-BeIN Sports kavgası New York Times'da

Fenerbahçe ile yayıncı kuruluş BeIN Sports arasında devam eden anlaşmazlık, ABD'nin ünlü gazetelerinden New York Times'a haber oldu.

Fenerbahçe-BeIN Sports kavgası New York Times'da
Fenerbahçe-BeIN Sports kavgası New York Times'da
GİRİŞ 11.03.2021 15:40 GÜNCELLEME 11.03.2021 15:41
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Gazeteci Tariq Panja tarafından "360 Milyon dolarlık TV anlaşmasını tehdit eden komplo" başlığıyla kaleme alınan makalede, söz konusu anlaşmazlığın taraflar açısından ekonomik etkilerinin büyüyebileceği ifade edildi.

Makaleye göre, koronavirüs nedeniyle seyircisiz oynanan maçta dinletilen marşların arasında Fenerbahçe'ye yönelik küfürlerin duyulmasıyla başlayan anlaşmazlıkta bir sonuca ulaşılamadı.

Uzun bir metinle incelenen anlaşmazlıkta Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan'ın görüşlerine de yer verildi. Argümanlarının çok güçlü olduğunu belirten Kızılhan, "Birbirini izleyen tüm bu olayları dürüst insan hatası olarak görmek aşırı saflık olur." ifadesini kullandı.  

Ayrıca beIN Media Grup adına konuşan ve ismi açıklanmayan bir basın sözcüsü de suçlamaları reddederek, "Neden kasıtlı olarak Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birini haklarından mahrum etmeye çalışalım? Ticari veya başka türlü hiçbir anlam ifade etmiyor." şeklinde görüşlerini aktardı.

YORUMLAR 20
  • cafer c 3 yıl önce Şikayet Et
    Çünkü Beinsport yönetimde 'Beinsiz' ve ve bir o kadar da 'fanatik Fenerbahçe düşmanı' olanlar var!
    Cevapla
  • SPORTMEN 3 yıl önce Şikayet Et
    Neden Türkiye'nin en büyük kulübünü mağdur edelim demez mi bir de? SEn şirket olarak profosyonel ve ahlaklı insanlarla değil de başka takımların amigoluğunu yapan şarlatanları ve soytarıları çalıştırırsan olacağı buydu. GS TV den bile yanlı ve fanatik taciz kokan yayınlardan sonra bu işin sorumlusu olan soytarıyı kapının önüne koydun mu? Açıklama yaptın mı? Biz milyonlarca taraftar FB TV Decordere dönsün satın alalım. Yayın havuzundan da çekilelim.
    Cevapla
  • Resa 3 yıl önce Şikayet Et
    Mesutun sakatlandığı pozisyonu göstermedi Beinsprts Tr.Spiker ne diyor:Mesut ayağına ters bastı.
    Cevapla
  • Haberal 3 yıl önce Şikayet Et
    Benisports TR ye iş başvurusu için CV mizi GS ye mı gönderelim yoksa FT ye mı?
    Cevapla
  • nimet 3 yıl önce Şikayet Et
    bein sport GS li çalışanları yüzünden Fenerbahçe ile karşı karşıya kaldı.. Taraf olan çalışanları olduğu sürece DAHA ÇOK SIKINTIYA UĞRAR.. ASLINDA GS li yöneticilerin böyle bir KUŞATMA taktiği olduğu da söyleniyor.. Olabilir mi.. Olabilir..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle