PAOK, Pelkas'ın bir sonraki satışından pay alacak

Yunan medyasında yer alan habere göre, sarı-lacivertliler Pelkas'ı başka bir takıma satması durumunda PAOK'a yüzde 20 pay ödeyecek.

PAOK, Pelkas'ın bir sonraki satışından pay alacak
PAOK, Pelkas'ın bir sonraki satışından pay alacak
GİRİŞ 09.03.2021 20:00 GÜNCELLEME 09.03.2021 20:04
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Yunan basını, Pelkas'ın bir sonraki satışından PAOK'a pay verileceğini yazdı.

Fenerbahçe'ye geldiğinden bu yana gösterdiği performans ve yaptığı katkıyla sezona damgasını vuran Dimitrios Pelkas'la ilgili ülkesi Yunanistan'da çok dikkat çeken bir haber yapıldı.

HARİKA PERFORMANS

Ligin başından bu yana 20 maça çıkan Yunan yıldız 5 gol ve 7 asistlik performansıyla takımın yıldızı konumuna geldi. Bu performans sonrası da Pelkas'la ilgili özellikle Yunanistan basınında transfer haberleri gündeme gelmeye başladı.

PAOK YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Yunan medyasında yer alan haberlere göre yıldız oyuncunun eski takımı PAOK, futbolcunun performansını yakından takip ediyor. Bu takibin nedeni ise Fenerbahçe'yle PAOK arasında yapılan sözleşmenin içinde yer alan bir madde.

PAOK'A YÜZDE 20 PAY İDDİASI

Yunan basınına göre, sezon başında 1.6 milyon euroya Fenerbahçe'ye transfer olan Pelkas'ın kontratında bir sonraki satışından PAOK'a verilecek yüzde 20 pay maddesinin bulunduğu iddia ediliyor.

KAPIYI 20 MİLYON EURODAN AÇACAKLAR

Fenerbahçe'de yıldızı iyice parlayan Pelkas'ın Avrupa'ya olası bir transferinden pay alacak PAOK, sarı-lacivertli yıldızdan gelecek ücreti şimdiden düşünmeye başladı. Yine Yunan medyasından Sportime'ın iddiasına göre 27 yaşındaki yıldız oyuncu için Fenerbahçe'nin 20 milyon eurodan kapıyı açtığı iddia edildi.

FENERBAHÇE'DEN PELKAS PAYLAŞIMI

Konyaspor maçında Skubic ile çarpışan Pelkas, ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. Fenerbahçe akşam saatlerinde yaptığı sosyal medya paylaşımıyla Yunan futbolcunun durumunun iyi olduğunu ve iki gün dinlendikten sonra takımla çalışmalara başlayacağını duyurdu.

YORUMLAR 8
  • Analiz 3 yıl önce Şikayet Et
    başarılı ama satmaz
    Cevapla
  • bekir 3 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim in Feneri ayakta tutan tek oyuncunun Pelkas olduğunu gördüğü ve konyasporlu caniye pelkası sakatla seni seneye gs ye aldırayım diye teşvik primi önerdiği ortaya çıktı - polis terim i gözaltına aldı
    Cevapla
  • kkkk 3 yıl önce Şikayet Et
    Çöp
    Cevapla
  • omer gumus 3 yıl önce Şikayet Et
    topcu degil...
    Cevapla
  • fatihan 3 yıl önce Şikayet Et
    yok 50.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle