Emre Belözoğlu'dan tepki! 'Paylaşımları rahatsız ediyor'

Fenerbahçe'nin Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, son haftalarda sık sık paylaşımlarda bulunan Daum için 'Beni oldukça rahatsız ediyor' açıklamalarında bulundu.

Emre Belözoğlu'dan tepki! 'Paylaşımları rahatsız ediyor'
Emre Belözoğlu'dan tepki! 'Paylaşımları rahatsız ediyor'
GİRİŞ 05.03.2021 15:15 GÜNCELLEME 05.03.2021 15:15
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe eski teknik direktörü Christoph Daum'un paylaşımları gündemden düşmüyor. Sarı-Lacivertli kulüp her kaybedilen puan ve maç sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme gelen Daum'a rahatsızlıklarını iletti...

"Fenerbahçe'de çalışmaya hazırım"

Erol Bulut'un aldığı her kötü sonucun ardından sosyal medya paylaşımlarıyla taraftarın dikkatini çeken Daum Fenerbahçe yönetimine göreve hazır olduğunu iletti. Eski oyuncusu Mehmet Aureilo aracılığıyla "Türkiye'yi çok seviyorum. Fenerbahçe'de çok güzel anılarım var. Hep olumlu şeyler düşünüyorum. Yapabileceğim şeyler olduğunda yardıma hazırım." mesajı gönderdi. Daum'un bu mesajı Başkan Ali Koç ve Sportif Direktör Emre Belözoğlu'na iletildi. 

Emre'den Daum'a sert cevap!

Christoph Daum'un paylaşımları ve Fenerbahçe'ye gönderdiği mesajı Emre Belözoğlu ise sert bir dille cevapladı. Belözoğlu, "Biz hocamızın arkasındayız, arkasında duracağımızı da kendisine söyledik. Erol Bulut'a güvenimizi ilettik. Türkiye'nin zor zamanlarında paylaşım yapmayan Daum'un Fenerbahçe maçlarından sonra yapması bizi oldukça rahatsız ediyor." dediği öğrenildi.

KAYNAK: ŞAMPİY10
YORUMLAR 46
  • Akbulut 3 yıl önce Şikayet Et
    daha ne kadar arkasinda kalacan emre ahmagı fenerin basarisi ortada konusuyosun , emre sen konusma MESUT özili aldin İRFAN CAN Kahveciyi aldınız basari 0 bunlardan önce daha basariliydik EROL Buluta göre degil FENER,, Hafif kalıyor Erol bulut ,,, bize basarili Antronör lazim Daum gelebilir RIDVAN Gelebilir bekleyecek zamanįmız yok RIDVAN FENERDE GÖRNEK İSTIYORUZ
    Cevapla
  • Masal 3 yıl önce Şikayet Et
    Aziz yıldırım fenerde başkan olmadan Fener düzelmez gibi görünüyor.
    Cevapla
  • ReisEmir 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok da umrumdaydı, altı üstü sportif direktörsün sanarsın ülke yönetiyor. Fuzuli işler müdürü.
    Cevapla
  • peyami öymen 3 yıl önce Şikayet Et
    Erol Bulut'un bir maçlık kredisi vardı, yarısını Antalya karşısında yedi. Geriye yarım maçlık kredi kaldı. Du bakali n'olucak!
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Emre ve Volkan olmadan Fenerbahçe olmaz okiside iyi fenerli çekemeyenler frnerli olmayanlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle