Fenerbahçe'de 4 kritik eksik!

Yarın sahasında Antalyaspor'u konuk edecek olan Fenerbahçe'de Gustavo, Mert Hakan, Serdar Aziz ve Caner Erkin kadroda olmayacak.

Fenerbahçe'de 4 kritik eksik!
Fenerbahçe'de 4 kritik eksik!
GİRİŞ 03.03.2021 10:42 GÜNCELLEME 03.03.2021 17:31
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 28'inci haftasında Fenerbahçe, yarın Fraport-TAV Antalyaspor'u konuk edecek. Saat 19:00'da Ülker Stadyumu'nda oynanacak maçta hakem Ümit Öztürk düdük çalacak. Öztürk'ün yardımcılıklarını Serkan Ok ile Osman Gökhan Bilir üstlenecek.

Trabzonspor galibiyeti ile yüzü gülen Fenerbahçe, sahasında konuk edeceği Fraport-TAV Antalyaspor karşılaşmasını da kazanmak istiyor. Ligin geri kalan bölümünde en az kayıpla yoluna devam etmek isteyen sarı-lacivertli ekipte Antalyaspor maçı öncesinde ise 6 eksik bulunuyor.

GUSTAVO YİNE YOK

Fenerbahçe'de sakatlığını atlatan Luiz Gustavo, Antalyaspor maçında görev alamayacak. Sakatlığının ardından hazır olmadığı için forma giyemeyecek olan Gustavo'nun haricinde belinde ağrı bulunan Sadık Çiftpınar ve sakatlığı bulunan Perotti görev alamayacak.

MERT HAKAN YANDAŞ VE SERDAR AZİZ CEZALI

Sarı-lacivertli ekipte geçtiğimiz hafta oynanan Trabzonspor maçında sarı kart gören Mert Hakan Yandaş ile Serdar Aziz, cezalı duruma düştüler. İki futbolcu yarın oynanacak maçta cezaları sebebiyle görev alamayacak.

CENER ERKİN FORMA GİYMEYECEK

Disiplinsiz davranışları sebebiyle Trabzonspor maçında görev alamayan Caner Erkin, Antalyaspor karşılaşmasında da forma giyemeyecek. Caner ile ilgili son karar ise hafta sonu başkan Ali Koç, sportif direktör Emre Belözoğlu ve teknik direktör Erol Bulut arasında yapılacak toplantıda netlik kazanacak.

İRFAN CAN KAHVECİ DÖNÜYOR

Fenerbahçe'nin devre arası transfer döneminde Medipol Başakşehir'den kadrosuna kattığı İrfan Can Kahveci'nin sakatlığı sona erdi. Teknik direktör Erol Bulut'un görev vermesi durumunda İrfan Can, Antalyaspor karşılaşmasında ilk kez sarı-lacivertli formayı giyecek.

YORUMLAR 2
  • Alpaslan 3 yıl önce Şikayet Et
    Gs nin selfici hakemi ümit öztürk e dikkat.
    Cevapla
  • Mstf 3 yıl önce Şikayet Et
    Gustavo seneye gs macina yetisecek galiba
    Cevapla