Caner Erkin kararı sonrası sürpriz görüşme!

Caner Erkin'in hafta sonuna kadar takımdan ayrı çalışmasına karar verilmesinin ardından antrenmanda Erol Bulut, Emre Belözoğlu ve Gökhan Gönül arasında bir görüşme yapıldı.

Caner Erkin kararı sonrası sürpriz görüşme!
Caner Erkin kararı sonrası sürpriz görüşme!
GİRİŞ 02.03.2021 17:43 GÜNCELLEME 02.03.2021 17:43
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de Caner Erkin'in hafta sonuna kadar takımdan ayrı çalışmasına karar verilmesinin ardından antrenmanda Erol Bulut, Emre Belözoğlu ve Gökhan Gönül arasında yapılan görüşme dikkat çekti.

İkili uzun bir süre konuşurken ardından Gökhan Gönül, Bulut ve Belözoğlu'nun yanına geldi.

Fenerbahçe'de Caner Erkin'in hafta sonuna kadar takımdan ayrı çalışmasına karar verilmesinin ardından kısa bir süre geçtikten sonra sarı lacivertli kulüpte Gökhan Gönül'ün Erol Bulut ve Emre Belözoğlu ile görüşmesi dikkat çekti.

''CANER YOKSA GÖKHAN VAR''

Fenerbahçe'nin antrenmanında çekilen bu fotoğraf, sosyal medyada ''Caner Erkin yoksa Gökhan Gönül var'' şeklinde yorumlandı.

Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Erol Bulut yönetiminde bir bölümü basın mensuplarına açık gerçekleştirilen antrenmana, disiplinsiz davranışları sebebiyle Caner Erkin katılmamıştı. Caner Erkin'in Antalyaspor ve Konyaspor maçlarında da forma giymeyeceği belirtiliyor. (Hürriyet)

YORUMLAR 9
  • Savaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Hem suçlu hem güçlü sürekli hata yapıyor defansa dönüşleri çok kritik. Caner oynadıkca rakiplerimiz için faydalı olur ancak bize hiç bir katkısı yok bence olmadığı gibi kadroyu sehirleme riskide çok büyük derhal takımdan çıkarılmalı.
    Cevapla
  • Fenerli 3 yıl önce Şikayet Et
    Almayaydın gerek var mıydı
    Cevapla
  • Vehbi candan 3 yıl önce Şikayet Et
    Caner kendini çok önemli görüyor herhalde mesut hiç yok oyunda koşmuyor kimse kendini vazgeçilmez sanmasın fb nin hâlâ forvet sorunu var alex gibi bir 10 numara yok mert hakan saha içinde pasif kalıyor fb de yırtıcı pozitif hırslı mücadeleci oyuncu maalesef yok pelkas dışında
    Cevapla
  • (¹⁴⁵³) 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam harcamak kolay kazanmak zor alıp bir kenara atmak kolay bu hareket yanlış caner azimli ve hırcın bu hırcınlığı maça konsantıra olmasından.
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu caner sezon sonuna kadar tesislerden uzaklasmalı. Ozan gokhan merthakan kulaği cekilmeli. Gerekirse bunlarda atilmali. Mesut takimda dislaniyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle