Erol Bulut: İşi ilk yarıda bitirmemiz gerekiyordu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Trabzonspor'u 1-0 yendikleri maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

GİRİŞ 28.02.2021 21:57 GÜNCELLEME 01.03.2021 10:10
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

"Maç öncesi taktik savaş olacağını söylemiştim" diyerek sözlerine başlayan Erol Bulut, "İki taraf da kazanmak istiyor. İnşallah biz kazanırız- demiştim. İlk yarıda daha çok gol pozisyonuna girdik. Aslında ilk yarı işi bitirmemiz gerekiyordu. Ancak futbol bu. İkinci yarıda golü attıktan sonra baskı yedik. Ama sonlara doğru da pozisyonlar bulduk. Galibiyet için futbolcularımı tebrik ediyorum. İnşallah önümüzdeki maçlarda bu aynı mücadeleyi gösterip yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Şampiyonluk yolunda kritik bir maça çıktıklarını ve maç öncesi oyuncuları nasıl motive ettikleri sorusu üzerine Bulut, "Samandıra'ya gelmeniz lazım. Her mağlubiyetten sonra moraller bozuluyor. Hele de şampiyonluk için oynuyorsanız. Fenerbahçe her maçı kazanmak için çıkıyor. Futbolcularla bireysel görüşerek moral vererek yaptığımız hataları izleterek, az hata yapmamız gerektiğini söyledik. Bu maçta minimum az hata yaparak yakaladığımız pozisyonlardan birini değerlendirip maçı kazandık" ifadelerini kullandı.

"Şampiyonluk şansınızı nasıl görüyorsunuz?" sorusuna de Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, "14 lig maçı var. 14 lig maçında her şey olabilir. Eşit görmeseler de ben eşit görüyorum" yanıtını verdi.

Deplasmandaki en çok kazanan ekip olmalarıyla ilgili olarak ise Bulut, "Deplasmanda sergilediğimiz oyunu ve aldığımız sonuçları kendi sahamızda da devam ettirmemiz lazım. Bunun için çalışıyoruz" dedi. 

BASIN TOPLANTISI

 Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, önlerinde 14 lig maçının bulunduğunu belirterek, "En çok puan alan şampiyonluğu üstlenecek. İnşallah o da biz oluruz." dedi.

Bulut, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, zorlu Trabzonspor deplasmanında 3 puan aldıklarından dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.

Maçtan önce iki tarafın da kazanmak istediğini kaydeden Bulut, şöyle devam etti:

"Hem biz hem Trabzonspor için önemli maçtı. İki takım kazanmak için elinden geleni yaptı, pozisyonlara girdi. Bizim daha fazla net pozisyonumuz vardı. Gördüğüm kadarıyla bizim 6, rakibin 2 net pozisyonu vardı. İlk yarıda aslında 2-0 galibiyetle içeri girmemiz gerekiyordu. Bazen şansı iyi değerlendiremiyorsunuz. Bunu ikinci yarıda Pelkas’ın şutuyla yaptık. Kalemizde 1-2 pozisyon gördük. Mücadelemiz çok iyiydi. Bu mücadelelerinden dolayı futbolcularımı tebrik ediyorum. 3 puandan dolayı mutluyuz. İnşallah bu şekilde bu mücadeleyle aynı şekilde devam ederiz."

Erol Bulut, "Bu galibiyet size nefes aldırdı mı?" şeklindeki bir soru üzerine de "Büyük takımların şampiyonluğa oynuyorsa mağlubiyetten sonra moralleri bozuk oluyor. Bizim de olduğu gibi. Fenerbahçe, her maça galibiyet için çıkıyor. Zaman zaman olmuyor, puan kaybediyoruz. 14 lig maçı var. En çok puan alan şampiyonluğu üstlenecek. İnşallah o da biz oluruz." şeklinde konuştu.

YORUMLAR 15
  • Kenan 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet, açıklıyorum. Galibiyetin sırrı; hakemler.
    Cevapla
  • zafer 3 yıl önce Şikayet Et
    ağlamaktan yorulmadılar.her yenilgide böyle sızlanıyorlar bahaneler daha neler neler.fb tek kale oynadı farkı kaleci uğurcan önledi.
    Cevapla
  • haha 3 yıl önce Şikayet Et
    ağla
    Cevapla
  • DURSUN 3 yıl önce Şikayet Et
    Maç kazanınca iyi kaybedince kötü oluyor teknik adamlar herşey onlara kesiliyor ya milyon euro alıp oynamayan futbolcular sütten çıkmış kaşık değiller herhalde
    Cevapla
  • Haram şampiyon 3 yıl önce Şikayet Et
    Sır hakemlerde ne olacak
    Cevapla
  • garip kul 3 yıl önce Şikayet Et
    galibiyetin sırrı hakem kuyruğunuz sıkışınca hakemler devrde bukadar basit.
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Sır değil; Hakem
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle