Erol Bulut'tan Caner Erkin'i şoke eden karar!

Geçtiğimiz hafta oyundan çıkarıldığında Erol Bulut'un kararına tepki gösteren Caner Erkin, sakatlığı ve cezası olmamasına rağmen bu hafta kadroya alınmadı.

Erol Bulut'tan Caner Erkin'i şoke eden karar!
Erol Bulut'tan Caner Erkin'i şoke eden karar!
GİRİŞ 27.02.2021 18:19 GÜNCELLEME 27.02.2021 18:19
Bu Habere 93 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Süper Lig'in 27. haftasında Trabzonspor'a konuk olacak. Sarı Lacivertlilerde Caner Erkin, Luiz Gustavo, İrfan Can Kahveci ve Sadık Çiftpınar, Trabzonspor ile oynanacak karşılaşmanın kamp kadrosunda yer almadı. Erol Bulut, Caner Erkin kararı büyük şaşkınlık yarattı. Caner Erkin'den anında paylaşım geldi. 

İRFAN CAN VE GUSTAVO RİSKE EDİLMEDİ 

Luiz Gustavo'nun sakatlık probleminin devam ettiği ifade edilirken takımla yeteri kadar antrenmanda yer almayan İrfan Can Kahveci'nin de riske edilmediği belirtildi.

Teknik direktör Erol Bulut'un Caner Erkin kararı ise kamuoyunda büyük şaşkınlığa neden oldu. Cezası ve sakatlığı bulunmaya milli futbolcunun kadro dışı bırakılmadığı ve teknik heyetin kararı doğrultusunda kadroya alınmadığı ifade edildi.

TESİSLERİ TERK EDİP EVİNE GİTTİ 

Caner Erkin'in karar açıklandıktan sonra kimseyle konuşmadan tesisleri terk edip evine gittiği iddia edildi. Caner Erkin, kadronun açıklanmasının hemen ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

CANER'DEN İMALI PAYLAŞIM 

Kadroda yer almayan ve kadro dışı bırakıldığı iddiaları olan Caner Erkin, Instagram hesabından Fenerbahçe formasını öperken bir fotoğrafını paylaştı.

YORUMLAR 93
  • Ömer ölçer 3 yıl önce Şikayet Et
    adamın bu haberin mahiyetimi kaldı
    Cevapla
  • Serdengeçti 3 yıl önce Şikayet Et
    Caner Erkin adamdir kimseye yedirmeyiz. On tane erol gelir gider ama Caner gibi beki zor bulur fener...
    Cevapla
  • TAYFUN CEYLAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda AHLAKLISINI seviyoruz....
    Cevapla
  • ali FB. 3 yıl önce Şikayet Et
    Ahlaksız Bir Transfer. Aziz Başkan Boşuna Göndermedi Onu.
    Cevapla
  • Egetto 3 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş biraz sanci çekti,biraz üzüldü ama bunun yerine canavar gibi adam koydu,şimdi Caner düşünsün.Aziz Yıldırım bunlari yolladığı zaman ,ağlamayı bırakın Caner le gokhan varken kac yılda kaç kere şampiyon olduk?ne basarilari var demisti.haklymis...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle