Fabio Martins'ten Fenerbahçe itirafı! "Teklifi kabul ettim..."

Transfer döneminde Süper Lig ekibi Fenerbahçe ile ismi anılan Fabio Martins, sarı-lacivertli takımın teklifini kabul ettiğini, ancak Braga ile anlaşmaya varamadıklarını söyledi.

Fabio Martins'ten Fenerbahçe itirafı! "Teklifi kabul ettim..."
Fabio Martins'ten Fenerbahçe itirafı! "Teklifi kabul ettim..."
GİRİŞ 23.02.2021 22:53 GÜNCELLEME 23.02.2021 22:55
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Shabab Riyad'da forma giyen ve bonservisi Portekiz Ligi takımlarından Braga'da bulunan sol kanat oyuncusu Fabio Martins, Fenerbahçe'nin teklifini kabul ettiğini, ancak sarı-lacivertli takımın Braga ile anlaşamadığını söyledi.

"Dört kulüpten transfer teklifi aldım"

Suudi Arabistan basınına konuşan Martins, "Dört kulüpten transfer teklifi aldım. Bunlardan biri Al-Shabab Riyad'dı. Ötekileri ise İspanya 2. lig ve İngiltere 2. liginden bir takım. Diğer takım ise Türkiye'den Fenerbahçe'ydi. İkinci lig kulüplerinin projeleri iyi olmasına rağmen ilgimi çekmedi. Mali açıdan da iyi değildi" dedi.

"Fenerbahçe'nin teklifi beni heyecanlandırdı"

Fenerbahçe'nin transfer teklifinin kendisini heyecanlandırdığını söyleyen 27 yaşındaki oyuncu, "Fenerbahçe'nin teklifi beni heyecanlandırdı. Avrupa'da devam etme imkanım vardı. Yapılan teklifler arasından en iyi olan değildi ancak yine de teklifi kabul ettim. Çünkü Avrupa'da oynamaya devam etmek istiyordum ve Fenerbahçe başarılı bir takım. Ancak Fenerbahçe, Braga ile anlaşmaya varamadı" diye konuştu. 

5 gol 2 asist

Suudi Arabistan ekibi ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2021 yılına kadar devam eden Martins, bu sezon forma giydiği 17 maçta, 5 gol ve 2 asist kaydetti. (Ajansspor)

YORUMLAR 2
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    İyiki Gelmedin be harcanıp giderdin yoksa
    Cevapla
  • Oğuz 3 yıl önce Şikayet Et
    Yazık çok genç yaşta beynini kaybetmişsin.
    Cevapla