Fenerbahçe'nin Sarı-Kırmızı kabusu

Spor Toto Süper Lig'in 26'ncı haftasında evinde Göztepe'ye 1-0 mağlup olarak şampiyonluk yarışında yara alan Fenerbahçe bu sezon evinde 5'inci kez yenildi.

Fenerbahçe'nin Sarı-Kırmızı kabusu
Fenerbahçe'nin Sarı-Kırmızı kabusu
GİRİŞ 22.02.2021 14:52 GÜNCELLEME 22.02.2021 18:36
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Zirve yarışında Göztepe engelini geçemeyen Sarı-lacivertli takımda dikkat çeken bir husus da Kadiköy'de aldığı 5 mağlubiyetin 3'ünün sarı-kırmızılı rakiplerinden olması. Fenerbahçe Kadıköy'de Yeni Malatyaspor'a 3-0, Galatasaray ve Göztepe'ye ise 1-0 yenildi.

EN KÖTÜ SERİYİ ŞİMDİDEN TEKRARLADI

Bu sezon sahasında beşinci mağlubiyetini alan Fenerbahçe, toplam 6 kez yenildi. Sarı-lacivertli takım Süper Lig tarihinde bir sezondaki en yüksek yenilgi sayısını tekrarladı. Sarı-lacivertli takım 1968/69, 1987/88 ve 1992/93 sezonlarında evinde beşer mağlubiyet almıştı.

4 FORVET 1 BOUPENDZA KADAR GOL ATABİLDİ

Fenerbahçe'de forvetler bu sezon beklentilerin altında kalırken Süper Lig'de 25 maçın ardından santrafor olarak oynayabilen 4 futbolcu, Hatayspor'un golcü futbolcusu Aaron Boupendza kadar gol atabildi.

Ligde oynadığı son 3 maçın 2'sinde rakip fileleri havalandıramayan sarı lacivertli takımda forvet oyuncularının olumsuz performansı dikkat çekiyor. Fenerbahçe'de santrafor pozisyonunda oynayabilen Mame Thiam, Mbwana Samatta, Papiss Cisse ve Enner Valencia şu ana kadar toplam 18 gol buldular. Fenerbahçe'nin forvet oyuncuları bu sezon 6'ncı kez bir maçta gol sevinci yaşayamadılar. 

YORUMLAR 5
  • samii 3 yıl önce Şikayet Et
    İyi yanından bakalım başka sarı kırmızılı takım yok.
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Kaysri
    Cevapla
  • Sivaslı 3 yıl önce Şikayet Et
    Kayseri var
    Cevapla
  • Futbolcu 3 yıl önce Şikayet Et
    Istediğiniz kadar alay edin.O güzel insanlar atlara binip gittiler.Meydan sizin.
    Cevapla
  • hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    demek ki sportif direktör olacak adam golcü işinden anlamıyormuş. comoliyi yedin onun iki katı adam aldırdın ama yine fos.
    Cevapla