Güntekin Onay'dan Erol Bulut'a: Ben ondan yaşça büyüğüm!

Fenerbahçe, Göztepe'ye Kadıköy'de 1-0 kaybederken Erol Bulut'un yayıncı kuruluşa verdiği maç sonu demecinin ardından ise Güntekin Onay, Erol Bulut'un karşılaşma öncesi kendisi ve saha dışı konuları hakkında konuşmasının, sarı-lacivertlilerin aleyhine olduğunu söyledi.

Güntekin Onay'dan Erol Bulut'a: Ben ondan yaşça büyüğüm!
Güntekin Onay'dan Erol Bulut'a: Ben ondan yaşça büyüğüm!
GİRİŞ 21.02.2021 22:29 GÜNCELLEME 21.02.2021 22:29
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Göztepe'ye Kadıköy'de 1-0 kaybederken Erol Bulut da en çok eleştirilen isimlerin başında geliyor. Başarılı teknik adamın yayıncı kuruluşa verdiği maç sonu demecinin ardından ise beIN Sports'un tecrübeli spikerlerinden Güntekin Onay, Bulut'un maç öncesi kendisini eleştirdiği sözleri de yorumladı.

Kendisinin Erol Bulut'tan yaşça büyük olduğunu söyleyen Onay, "Maç öncesinde saha dışında kaldı. Konuşmak istemedi, Ben Erol Bulut'tan yaşça da büyüğüm. Benim tavsiyem, onun da saha içinde kalmasıdır. Oyuncu grubuna yönelmesidir. Biz de bu stüdyoda saha içinde kalıyoruz. Sahada kalmak lazım. daha iyi oynamak için enerjini oraya aktarman lazım. Yoksa maçlar kazanılır, kaybedilir. Fenerbahçe teknik direktörlüğü zor iştir. Dünyanın en zor işlerinden biridir. " dedi.

YORUMLAR 31
  • Fenerbahçe 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam doğru söylüyor sağa sola laf yetiştirmekten teknik direktörlük yapmayı unuttu adam
    Cevapla
  • Samet 3 yıl önce Şikayet Et
    Beinsport boşuna çırpınma ,3-5 ay sonra gidiyorsun , Sadettin saran alacak ligleri
    Cevapla
  • kosovali_prizren 3 yıl önce Şikayet Et
    sen ondan yaşça büyüksen o zaman hadini bilecen
    Cevapla
  • riv riv 3 yıl önce Şikayet Et
    Hatırladım Ali şen di oo soyisimler karışmış
    Cevapla
  • METİN 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçede bazı yetkililer etraftakilere laf yetiştirmekle meşgul. Biraz takıma odaklanmaları gerekiyor. Birkaç maçtır canerin oyundan alınırken sergilediği davranışlara bakınca insan bu ortamda başarı zor olur diyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle