Ajax'tan Altay Bayındır bombası!

Hollanda devi Ajax, kalecisi Onana'nın 1 yıl futboldan men cezası almasının ardından uzun süredir gözlemlediği Altay Bayındır’ı yakın takibe aldı.

Ajax'tan Altay Bayındır bombası!
Ajax'tan Altay Bayındır bombası!
GİRİŞ 17.02.2021 17:06 GÜNCELLEME 17.02.2021 17:07
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Altay Bayındır, bu sezon sergilediği performansla Fenerbahçe’nin zirve yarışında olmasına büyük katkı sağladı. Genç file bekçisi, EURO 2020 için ne kadar iddialı olduğunu da gösterdi. Altay’ın bu formu, Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekti. Ajax, bir süredir 22 yaşındaki file bekçisini gözlemcilerine takip ettiriyordu. Hollanda ekibinin kalecisi Andre Onana, yasaklı madde kullandığı gerekçesiyle 1 yıl ceza aldı. Ajax, bu gelişme sonrası Altay’a olan ilgisini artırdı. Kırmızı-Beyazlılar, başarılı file bekçisinin performansını devam ettirmesi halinde sezon sonunda Fenerbahçe’nin kapısını çalmayı planlıyor.

Tottenham, Lille, Schalke

Altay’ın peşindeki tek takım Ajax değil. İngiliz devi Tottenham’ın yanı sıra Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı, Zeki Çelik ve Mustafa Kapı’nın formasını giydiği Lille ve Alman ekipleri Schalke ile Werder Bremen de genç file bekçisini takip ediyor.

YORUMLAR 19
  • .... 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir Bursalı olarak seninle gurur duyuyoruz kardeşim.Allah yolunu açık etsin.Senin gibi bir yeteneği farkedemeyen bizim kendini bir şey zannneden o çok kibirli Bursaspor antrenörleri ve yönetimi utansın.Yediniz bitirdiniz bursasporumuzu yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Kadıköylü 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence ugurcan 1 altayda 2 .en iyi türk kaleci
    Cevapla
  • Adalet 3 yıl önce Şikayet Et
    Kendini geliştirmeye devam ederse Avrupanın en iyi kalecileri arasına girebilir.
    Cevapla
  • Akıncı Imam 3 yıl önce Şikayet Et
    Feneri birakip Ayaxa gidecek. Güzel hayal.
    Cevapla
  • Türkiye 3 yıl önce Şikayet Et
    Tabi fb barca gibi takım aslında Türkiyede harcanıyor garibanlar istersen ajax ın şl kupalarına bak 2 senedir şl neler yaptığına bak birde yakın zaman futbolcuları hangi takıma gitmiş inceleyiver
    Cevapla
  • Fenerli 3 yıl önce Şikayet Et
    Fener düşmanlarına göre para etmez. Her zaman olduğu gibi iyi bir paraya satar fener. Böylece kapak olur fener düşmanlarına
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle