Selçuk Şahin'e 3 ay hak mahrumiyeti

PFDK, Fenerbahçe A Takım İdari Koordinatörü Selçuk Şahin'e 3 ay hak mahrumiyeti cezası verildiğini açıkladı.

Selçuk Şahin'e 3 ay hak mahrumiyeti
Selçuk Şahin'e 3 ay hak mahrumiyeti
GİRİŞ 11.02.2021 19:03 GÜNCELLEME 11.02.2021 19:36
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe İdari Koordinatörü Selçuk Şahin'i 3 ay hak mahrumiyeti cezasına çarptırdı.

TFF'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, Galatasaray ile oynanan derbi maçta hakem soyunma odası koridorlarında müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle Şahin'e 3 hak mahrumiyeti ve 24 bin lira para cezası verildiği belirtildi.

Kurul, sarı-lacivertli kulübe de Galatasaray derbisindeki talimatlara aykırı davranış ve saha olayları gerekçesiyle toplam 96 bin lira para cezası uyguladı.

Aytemiz Alanyaspor Antrenörü Francesco Farioli, rakip takım mensuplarına yönelik hakaretleri nedeniyle 2 resmi müsabakada soyunma odası ve yedek kulübesine giriş yasağı ile 13 bin lira para cezası alırken, Yukatel Denizlispor görevlisi Deniz Kodal'a 15 gün hak mahrumiyeti cezası verildi.

Kurulun, MKE Ankaragücü ve Çaykur Rizespor ekiplerine, takım halinde sportmenliğe aykırı hareketlerinden dolayı 9'ar bin lira para cezası verdiği duyuruldu.

YORUMLAR 40
  • K.Maraşlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terimin sinirliliğine , tepeden bakmasına, kibrine her şeyine laf söyle ama başarılarını kapatamazsınız. Bu ülkeye UEFA kupasını getiren tek hoca. Bu gidişle Ali koç Terimi transfer edecek heralde.
    Cevapla
  • saylı tulubka 3 yıl önce Şikayet Et
    sağlık çalışanı olduğu için biletler bedava neyin laf kalabalığını yapıyorsunuz
    Cevapla
  • FETÖ SARAY 3 yıl önce Şikayet Et
    Vurun garibime FETÖsaraylar intikam alıyorlar sporcu hayatında hiç sesi çikmazken şimdi nasıl sesi cikdi hiç anlamadım ve ceza veriyorlar
    Cevapla
  • A.A. 3 yıl önce Şikayet Et
    Türk futbolunun en büyük kamburu F.T dir. Bu zat futboldan uzaklastirilmadigi sure Türk futbolu herseye gebe kalacaktir.
    Cevapla
  • A.A. 3 yıl önce Şikayet Et
    Tam bir Eski Misir kanunu . Bu sistem degismesi gerekir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle