Fenerbahçe'den ofsayt kararına tepki

Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray maçında VAR incelemesinin ardından iptal edilen gole tepki gösterdi.

Fenerbahçe'den ofsayt kararına tepki
Fenerbahçe'den ofsayt kararına tepki
GİRİŞ 07.02.2021 00:54 GÜNCELLEME 07.02.2021 09:28
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Sarı-lacivertli kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Ozan Tufan'ın pozisyonunun ekran görüntüsünün de yer aldığı paylaşımda, "Bu kaçıncı? Yeter! Göz VAR izan VAR. Ofsayt Yok!" ifadeleri kullanıldı. 

Karşılaşmanın 75. dakikasında Mesut Özil'in soldan kullandığı serbest vuruşta topa yükselen Ozan Tufan'ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluşmuş ancak VAR incelemesinin ardından ofsayt gerekçesiyle gol iptal edilmişti.

Fenerbahçe'nin paylaşımı

VAR ÇİZGİSİNE GÖRE POZİSYON:

 

YORUMLAR 34
  • atakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerde izan mı kalmış. Ekremin yan sanayi takımı. Önümüzdeki seçimlerde göreceksiniz. Koç projesi takımı siyasete nasıl alet edecek.
    Cevapla
  • Bnas29 3 yıl önce Şikayet Et
    Ofsait cizgileri TS ye yamuk çizilirken hiçbir takım konuşmadı bune diye kimse şikayetçi olmadı, bu adiliği yapan sizlere degincede aglamaycaksınız. Türk futbolunun en büyük düşmanı 1 TFF 2 FB dir.
    Cevapla
  • Levrok 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahceli olarak diyorum, bu bence cok hafif ofsayt. Maci izlerkende ilk görüsüm bu yöndeydi.
    Cevapla
  • Salih Tuğra 3 yıl önce Şikayet Et
    Bilip bilmeden her kes yorum yapıyor. Kurallara göre ofsayt çizgisi oyuncunun topla oynama uzvuna göre çizilir. Burada kollar dikkate alınmaz. Çizgiye göre Ozan'ın topla oynama uzvu yani sırt yada göğüs Galatasaray'lı oyunculardan daha önde. Eğer hakem Serdara kırmızı verip penaltı noktasını gösterseydi, ofsayt pozisyonu bugün hiç konuşulmazdı. Galatasaray maçı koparırdı.
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Maçtan sonra tüm kanalllardaki yorumculari izledim Serdar aziz kırmızı kart galatasarayın verilmeyen penaltısı birde Cener' verilmeyen kırmızı kart gözü olan herkes görüyorki pozisyon ofsayit Fenerbahçe arkası çok güçlü olduğu için güçlü fobi yapıyorlar geçmiş maçlara bakın bir <denizli maçaında Fenerbahçe aleyhine bir hakem hatası var Fenerbahçe lehine ilk Rize maçinda verilen penaltı ilk yarıdaki Galatasaray maçında verilmeyen penaltı Başakşehir maçında Gustavoya verilmeyen kırmızı kart ve Başakşehir futbolsuna karlık olmayan pozisyonlarda verilen 2 kırmızı kart ve en son geçen hafta hatay maçında serdara verilmeyen kırmızı kart ve Hatay lehine verilmeyen penaltı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle