İrfan Can Kahveci resmen Fenerbahçe'de!

Fenerbahçe, Medipol Başakşehir'in milli yıldızı İrfan Can Kahveci'nin transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi!

GİRİŞ 31.01.2021 22:11 GÜNCELLEME 01.02.2021 00:21
Bu Habere 490 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Kulübü, Medipol Başakşehir'in milli futbolcusu İrfan Can Kahveci'nin transferi için görüşmelere başlandığını açıkladı.

KAP'a yapılan bildirimde şu ifadeler kullanıldı:

"Profesyonel futbolcu İrfan Can Kahveci'nin transferi konusunda Futbolcu ve Kulübü Medipol Başakşehir FK ile görüşmelere başlanmıştır."

 

Ara transfer döneminin en çok konuşulan ismi İrfan Can Kahveci Fenerbahçe'ye çok yakın. Sarı Lacivertliler bugün yapılan görüşmeler sonunda hem oyuncuyu hem de kulübü Başakşehir'i ikna etmeyi başardı. 

Son dönemde transferlerini sosyal medyada büyük ilgi çeken bir tarzda açıklayan ve yorumlayan Fenerbahçe, yine ilginç bir paylaşım yaptı ve sosyal medya hesaplarından 'Kahve' paylaşımı yaptı.

Fenerbahçe İrfan Can Kahveci'nin maliyetini KAP'a bildirdi.

 Fenerbahçe Kulübü'nden Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, İrfan Can Kahveci için Medipol Başakşehir'e 7 milyon Euro+KDV, ayrıca, sportif başarılara bağlı olarak azami 1 milyon Euro+KDV bonus bedeli ödeneceği kaydedildi. Yıldız oyuncunun başka kulübe transferi durumunda ise 11 milyon Euro'yu aşan tutarın yüzde 20+KDV'sinin turuncu-lacivertlilere ödeneceği duyuruldu.

İrfan Can Kahveci'nin transferiyle ilgili Fenerbahçe'den KAP'a yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"Profesyonel futbolcu İrfan Can Kahveci'nin transferi konusunda Kulübü Medipol Başakşehir FK ile anlaşmaya varılmıştır.

Medipol Başakşehir FK kulübüne toplam transfer bedeli olarak 7.000.000 Avro+KDV ödenecektir.

Transfer bedeline ilaveten, futbolcunun kulübümüzde oynadığı süre boyunca gerçekleşecek sportif başarılarımıza bağlı olarak azami 1.000.000 Avro+KDV bonus bedeli Medipol Başakşehir FK Kulübüne ödenecektir.

Futbolcu'nun 3. bir kulübe transfer olması halinde, 11.000.000 Avro'yu aşan tutarın %20 + KDV'si, Medipol Başakşehir FK 'e ödenecektir."

 

Medipol Başakşehir'den İrfan Can Kahveci'ye veda

Medipol Başakşehir, Fenerbahçe'ye transfer olan milli futbolcu İrfan Can Kahveci'ye veda etti.

Turuncu-lacivertli kulübün sosyal medya hesabından paylaşılan videoda, milli futbolcunun görüntülerine yer verildi. İrfan Can Kahveci'nin etiketlendiği paylaşımda, "Teşekkürler." ifadesi yer aldı.

YORUMLAR 490
  • Sivasspor 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kafayla Ali Koç'un servetide yetmez feneri kurtarmaya.
    Cevapla
  • Hekimoglu Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Alper potuk mehmet ekici tolga Aslan Cigerci daha niceleri saymakla bitmez bes yil sonra mert. irfan diye yazariz
    Cevapla
  • ismail66 3 yıl önce Şikayet Et
    susa alindi kayip Mehmet Ekici alinmisti kayiplari oynadi tolga arslan aldilar nerde oldugu beli deniz türüncü aldilar yalinizlari oynuyor . iki gün sonra kahve sekersiz yok sütsüz yok orta olsun kayip olur gider
    Cevapla
  • ottoman 3 yıl önce Şikayet Et
    inat için yapılmış bir transfer yılların başarısızlığını rakip takımın istediği bi oyuncuyu alarak kapatma çabaları. peki limit nerde uefa bu transferleri incelemeyecek mi? oyuncuların maaşları ne olacak ? bu soruların yanıtı sezon sonu fb şampiyon olamadığında yanıt bulacak :)
    Cevapla
  • KARA 3 yıl önce Şikayet Et
    anlamdıgım bi başarısı falan varmı ki şişiriyosunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle