Yayıncı kuruluş krizinde yeni gelişme!

Fenerbahçe - yayıncı kuruluş gerginliğinde sıcak bir gelişme yaşandı. beIN Medya Grubu, tepkiye neden olan iki çalışanı işten çıkardı.

Yayıncı kuruluş krizinde yeni gelişme!
Yayıncı kuruluş krizinde yeni gelişme!
GİRİŞ 26.01.2021 18:02 GÜNCELLEME 26.01.2021 18:05
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe ile beIN Sports arasındaki gerginlik devam ediyor. Sarı lacivertliler, Karagümrük - Konyaspor maçındaki taraftar sesinde, Karagümrük taraftarının Fenerbahçe'ye hakaret dolu tezahüratlarına yer verilmişti. Yaşanan bu olay sonrasında Fenerbahçeli taraftarlar sosyal medyadan tepki göstermiş, sonrasında da kulüp açıklama yaparak beIN Sporst'a misliyle tepki vereceklerini duyurmuşlardı. 

BEIN SPORTS ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Fenerbahçe'nin açıklaması sonrasında beIN Sports özür mesajı yayınlamış "Bugün oynanan Fatih Karagümrük-İttifak Holding Konyaspor maçının fonunda kullanılan ses efektlerinde Fenerbahçe Kulübü aleyhine tamamen uygunsuz bir tezahürat duyulmuştur. Fark edilmeden, yanlışlıkla yayınlanan ve hemen kaldırılan bu tezahürattan dolayı tüm Fenerbahçe camiasından içtenlikle özür dileriz. İlgili tezahüratın derhal sistemden çıkarılarak gerekli önlemlerin hızla alınacağını, ayrıca yayınlarımızda kullanılan tüm ses efektlerinin uygunluğuna dair detaylı bir incelemenin de başlatıldığını kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadelerine yer vermişti.

FENERBAHÇE TEPKİSİNİ SÜRDÜRÜYOR

Sarı lacivertliler, o günden beri çıktığı maçlardan sonra yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalarında hep eleştiri tarzında açıklamalar yapıyordu. Ayrıca tepkilerine özel olarak tişörtlerle maç sonu konuşmalarına çıkıyorlardı. 

beIN Sports ise bu açıklamaları yayınlamıyor, Fenerbahçe de yayıncı kuruluşa oyuncularının konuştuğunu ancak yayınlanmadığını belirten bir açıklama yaparak durum hakkında bilgilendirme yapıyorlardı.

YORUMLAR 34
  • zafer 3 yıl önce Şikayet Et
    gerekirse beinsportun kapatılması için uğraşırız.
    Cevapla
  • E.Ç. 3 yıl önce Şikayet Et
    FB ile şaka yapılmaz.Hata yapan bedeli öder.Ödemezse tekrar yapar.
    Cevapla
  • Hayat 3 yıl önce Şikayet Et
    Komediye bak Fener maçlarını Fenerli olmayan herkes yorumluyor.Tamam da Sabri,Tolga,Tugay,Metini Fener taraftarı neden dinledin.Bari ROK u koyun hem gülerler hem de saydırırlar.Alay ediyorsunuz milyonlarca taraftarla.
    Cevapla
  • Haberel 3 yıl önce Şikayet Et
    Beinsports Tr içinde kümelenmiş hobicileri dağıtmalısınız.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe haklıdır.Spor medyası zaten büyük reyting kaybında.Internet var dayı.Bosuna parsellediniz oraları.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle