Mesut Özil Türk statüsünde!

Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil kadroya girdiği zaman Süper Lig maçlarında Türk statüsünde forma giyecek.

Mesut Özil Türk statüsünde!
Mesut Özil Türk statüsünde!
GİRİŞ 19.01.2021 10:32 GÜNCELLEME 19.01.2021 11:22
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de Mesut Özil sevini yaşanıyor. Sarı-lacivertli takımın İstanbul'a getirdiği dünyaca ünlü yıldız büyük bir coşku yarattı, arka arkaya rekorlar kırdı.

32 yaşındaki futbolcunun geliş anı, gelişi ve sonrasında yaşananlar dikkatlerden kaçmadı. Fenerbahçe taraftarları özel jetle Londra'dan İstanbul'a gelen Özil ve ailesinin uçuşunu Flight Radar24 üzerinden izledi. 312 bin kişiye kadar izleme sayısının çıkmasıyla sitede rekor kırıldı. Ayrıca Fenerbahçe'nin 2 gün önce Twitter'da yaptığı 'Gel gündüzle gece olalım' paylaşımı 600 bin beğeniyi aşarak Türkiye'de etkileşim rekorunu kırmayı başardı.

Türk statüsünde forma giyecek

Sarı-lacivertli takımda Mesut Özil kadroya girdiği zaman Türk statüsünde forma giyecek. Almanya Milli Takımı'nda oynayan ve Alman pasaportu olan Özil, buna karşın doğumla Türk vatandaşı olup, izinle Türk vatandaşlığından çıkanlara ve onların 3.derece alt soylarına verilen Mavi Kart uygulaması sayesinde Türk statüsünde olacak.

Geçmiş ve gelecek

Fenerbahçe forması giymesi için geri sayıma geçilen Mesut Özil, sosyal medya hesaplarından flaş bir açıklama yaptı. Özil, çocukken giydiği Fenerbahçe formasıyla şimdiki halinin fotoğrafını paylaştı. Geçmiş ve gelecek yorumuyla taraftarlara paylaşan 32 yaşındaki futbolcu sarı-lacivertli kalpler koydu.

Başakşehir'de 5 gün karantina

Öte yandan Mesut Özil 5 günlük karantina sürecine girdi. Özil, Başakşehir'de eşi Amine Gülşe'nin annesinin evinde bu süreci geçirecek. (Milliyet)

YORUMLAR 42
  • Real 3 yıl önce Şikayet Et
    Türk statüsünde oynama şerefini alman milli takımını seçtiği zaman kaybetti.açAlman olmayı seçtiŞimdi hangi yüzle gelip TÜRK statüsünde oynayacak.Pesss.
    Cevapla
  • Laz kızı 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah büyük inşallah hayrını görmezsiniz
    Cevapla
  • Harun kıyak 3 yıl önce Şikayet Et
    Hayrını müslüman kardeşlerimize sahip çıkarak gösterdi Zaten
    Cevapla
  • Md1983 3 yıl önce Şikayet Et
    Yazık ayıp
    Cevapla
  • FB12 3 yıl önce Şikayet Et
    Ayrıca okuduğu okulda ki kimsesiz, fakir çocuklara yardım etmek istedi de adamı kendi okulu bile dışladı istemiyoruz seni diye. Kimseye yaranamadı resmen. Bu ülkede yıllarca FETÖ’cü hainler Türk statüsünde oynamış hani şimdi ABD’de yaşayan hainler var ya işte onlar. Onlar Türk statüsünde oynarken rahatsız olmadınız da dinine, kültürüne bağlı, saygılı, ahlaklı, yaptığı yardımları gizliden yapan ve her daim Türk olduğunu vurgulayan ve evini Osmanlı padişahlarının portreleriyle süsleyen ve bunları Türk tarihinin bir parçası olarak Almanya’larda, İngiltere’lerde tanıtan adamdan mı rahatsız oldunuz ? Adama hain diyorlar resmen akıl alır gibi değil ya.
    Cevapla
  • Selim 3 yıl önce Şikayet Et
    Biliyoruz kardeşim biliyoruz. Onlara göre ülke tarihi 1923’de başladı ve biz ondan önce yoktuk. Gökten zembille düştük
    Cevapla
  • Anadolu 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkede dinini, atalarını memleketini sevene ne derler..150 yıldır maalesef böyle
    Cevapla
  • haha 3 yıl önce Şikayet Et
    Mesut Özil : Real Madrid'te ilk kez forma giyen Türk olduğum için gururluyum
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Turkiye almanya macinda sacma olmasina ragmen kaç kisi bu adami ısıkladı ve yuhladi. Simdi ucagini takip edenler var. Garip insanlarimiz var. Demek istedigim bir gurbetci o ulkenin milli takimini secti diye yuhlamakta ayip. Almanyayi sectigi icin mesut buralara kadar geldi(ozamanlar).
    Cevapla
  • kanarya535 3 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar saçma, adam türklüğünü inkar etmiyorki aksine gurur duyuyor, artı muhtaçlara maddi yardımlar yapıyor, ezilen halklar için de linç edilme pahasına sahip çıkarak dikkatleri oraya çekiyor....birde teknik açıdan bakarsak bir takım kadrosunda en fazla 22-25 oyuncu oluyor, 10-15 senede giren çıkanlarla beraber 50-60 oyuncu değişir, sadece almanyadan oyuncu alsak, orada çeşitli takımlarda oynayan binlerce türk asıllı oyuncu var bunların hepsini alamayacağımıza göre onlarda kariyer açısından gelen teklifleri değerlendirecek, bizde de aurella milli takımımızda oynadı brezilya onu vatan haini ilan etmemiştir herhalde...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle